Event Information:

 • нд
  24
  юни
  2018
  нд
  01
  юли
  2018

  Летен морски ЙОГА ЛАГЕР в Китен

  гр.Китен, хотел Грийн Парк

  Летният йога лагер постепенно се превърна в традиция за нас. Това е осма поредна година, в която отново Ви каним в Китен за една седмица, в която да съчетаем почивката на море с йога практики, интересни теми за лекции и беседи, както и много разходки и свободно време за плаж. Едно от нещата, които са наша инициатива са нощните медитации на брега на морето и посещаване на забележителности в района като Бегликташ, както и разходка с лодка. Тази година планираме да отидем до устието на р. Велека и Синеморец.

  Сутрин и следобед практикуваме класическа хатха йога, подходяща за всеки. За хората, които имат желание да разучават нови и по-сложни пози предлагаме отделни часове за усъвършенстване на асаните, а за децата - детска йога.


  И тъй като Хридая е център за йога и психология в програмата са включени теми за спокойния вътрешен мир, за баланса и хармонията, в която да живеем и как теориите на йога и психологическата наука ни помагат да бъдем удовлетворени и пълноценни в живота си. В основата на всичко това стои умението за контрол на емоциите и мислите, както и задълбоченото познаване на способностите си. Всеки човек притежава свои уникални качества, но усещането за удовлетворение и успех идва, когато те бъдат използвани за постигане на конкретни цели. Йога е древна наука, в основата на която стои идеята за себепознание и реализация на човека. Ето защо, следвайки дори само някой от техниките в йога – асани, дихателни упражнения, релаксация или медитация ние придобиваме средство за постигане на постоянно и непоклатимо състояние на стабилност във вътрешния си свят, което е здрава основа за осъществяване на целите и желанията в живота ни.

  Предварителна програма:

  • Йога практики – сутрин и следобед
  • Пранаяма /основни дихателни упражнения/– сутрин, на брега на морето
  • Лекции, беседи и психологически тренинги – следобед
  • Медитация /различни техники/– сутрин и вечер на брега на морето
  • Мантра – всеки път се потапяме в тази магия от звук и мелодия.
  • Разходки по южното Черноморие

  *Йога практиките се водят от специализирани инструктори.

  Теми на лекциите на Люба Комитова: „С какво йога може да бъде полезна за хората, които се занимават с бизнес?“ и „Чакрите – мостът към себепознанието“

  Лекция на Петя Стоянова: „Изследване и анализ с Аура камера“

  Ще бъдат обявени и другите теми за лекции след потвърждение за участие на лекторите.


  Ранно записване с по-ниски цени и запазване на място до 15.05.2018г.
  Тази година има голям интерес към морските почивки и местата в хотелите са почти изцяло заети. Радвам се, че мога да ви предложа да бъдете с нас и тези преференциални цени са изготвени, за да направим резервацията преди да се изчерпят напълно възможностите за лято на море.

  7 нощувки двойна/тройна стая, пълен пансион + програмата - 385лв
  7 нощувки самостоятелна стая, пълен пансион +програмата - 455лв.
  Деца от 4 до 12 г. пълен пансион +програмата - 225лв.
  Деца до 4 години – безплатно

  Допълнителни отстъпки:
  За придружители, които няма да участват в практиките и лекциите цената е с 10 % по-ниска.
  Консултации – психологични и терапевтични могат да се използват по време на йога лагера на стойност 30лв. /сесия от 45мин./
  Изследване и анализ с Аура камера - 10лв. /сесия 30мин/

  За по-малък брой нощувки, обадете на посочения телефон, за да получите информация.

  Контакти:
  0887 689903 – Люба Комитова