Event Information:

 • пт
  28
  сеп.
  2018
  пт
  26
  окт.
  2018

  ПАРТНЕР ЙОГА - ПРЕДСТАВЯНЕ И КУРС

  19:00-20:00ч.студио "Самхита" ет.3

  Здравейте, приятели на йога!

  На 28.09.18г.(петък) от 19:00 – 20:00ч. в студио „Самхита“ ще се проведе представяне на класа по Партнер йога с водещи: Мими и Лили.

  Курс от 4 посещения ще стартира на 05.10.18г.

  Какво представлява Партнер йога? - Това е практика по двойки.

  Характерното за този стил е, че се изпълнява от двама души, които e желателно да бъдат със сходна височина. Между двамата партньори присъства постоянен допир, визуален контакт, както и синхрон на дишане и движение. Дори изпълнителите да бъдат с различни физически възможности, асаните се правят до това положение, до което и двамата могат да ги изпълнят с лекота, усмивка и ненасилие.

  Целта е партньорите да си помагат при изпълнението на асаните като се използва силата на другия и много от нещата, които е трудно сами да изпълним се постигат с лекота. Точно с тази си част, практиката има терапевтичен ефект и спомага не само за правилното изпълнение на позите, но и за опознаване на възможностите на тялото ни.

  Часът включва: динамична загряваща част; Асани и варианти, които се подреждат в подходяща за сливане последователност. Учителите в партнер йога завършват специализирани курсове, тъй като участниците през цялото време трябва да бъдат правилно насочвани как да си помагат. Тези практики не трябва да се правят без учител! Начинът на заемане на позите, силата на натиск, местата за поставяне на ръцете, краката или създаването на баланс  при партньорите е много важен момент и изисква много повече от желание, за да се постигне благоприятният резултат. Целта е да се почувства хармонията и удоволствието от това сливане на позите. Участниците в този час трябва предварително да са овладели основите пози в йога, за да не се затрудняват при изпълнението им.

  Не се притеснявайте ако нямате партньор – Ние сме там, за да ви бъдем такъв! 🙂

  Цена на представянето – 10лв.

  Карта за 4 посещения – 34лв.

  Карта за 2ма души за 8 посещения – 64лв.

  *В деня на представянето, желаещите да се включат в курса ще могат да използват отстъпка - карта за 4 посещения за 30лв. и карта за 8 посещения 60лв.

   

  Тел. за контакти:

  Мария Кирова – 0885 53 73 72

  Лиляна Русева – 0899 54 20 75