Event Information:

 • чт
  08
  Ное.
  2018
  нд
  11
  Ное.
  2018

  ЙОГА УИКЕНД ВЪВ ВЕЛИНГРАД

  14:00ч.Парк –хотел „Олимп”& СПА ****

  На Вашето внимание предлагаме този Йога уикенд в едно от прекрасните места на Българиа - Велинград. Програмата е специално подготвена като съчетава йога практики, основни познания за йога и време за разходка сред природата. 

  Йога уикендите, които организираме два пъти в годината са насочени към задълбочаване на познаниета за необятната наука йога като в същото време можем да се отпуснем и да въведем вм комфортно състояние вътрешния си мир с разходка сред природата.

  Заповядайте!

  Лектори и водещи на практики:
  Люба Шулева-Комитова – Психотерапевт и йога учител
  Галина Ненкова – Кундалини йога учител
  Светла Благоева - Сатянанда йога учител
  Мария Кирова – Ащанга йога инструктор в Хридая
  Лиляна Русева – Пауър йога инструктор в Хридая

  Информация за лекторите и инструкторите:

  ЛЮБА Комитова /Лайа/ - Йога учител и психотерапевт, основател на Йога център – „Хридая“-гр. Бургас, който датира от 2001 година. Председател е на Съдийската колегия на Българска федерация.Член на Дружеството по позитивна психотерапия и WAPP, и Българска федерация по йога. 
  „Вярвам, че всеки човек носи в себе си сила и притежава потенциала да я разгърне. С помощта на йога и на науката ние извисяваме духа си и разширяваме съзнанието си.Намирам за правилно да се следва пътят на сърцето, стига да можем да го почувстваме и разбираме."

  СВЕТЛА Благоева - Сатянанда йога учител (саняси Савитримурти): 
  „Практикувам Сатянанда йога от 1998 г. Преподавам Сатянанда йога от 2004 г. Завършила съм всички нива на обучение към Бихарската школа в Индия за Сатянанда йога учител. Но смятам, че освен дипломите, най-важни са вдъхновението, таланта и призванието. Искрено се надявам тези 3 неща да бъдат винаги с мен. 
  На 1.09. 2006 създадох Йога студио 108 ® – място, където да споделям с хората тази красива и необятна вселенска наука. Сатянанда йога е система, съчетаваща в себе си всички видове йога, като основната тема е хармония между сърцето, ръцете и главата – емоциите, действията и мислите. Йога е нашата същност и състояние. Йога не е нещо отвън, йога наричаме нашата вътрешна сила, която се изявява и живее в света.“

  ГАЛИНА Ненкова – (Премпал Каур), сертифициран учител по кундалини йога, второ ниво, завършила школата „Амритнам Саровар“, основана и ръководена от Карта Сингх. 
  „Занимавам се с йога от 16 години, а с кундалини йога от 6 години. Завършила съм тригодишно обучение за учители по кундалини йога в школата на Карта Сингх "Амритнам Саровар" и съм второ ниво преподавател. От 4 години преподавам кундалини йога, като знам, че това е моят път. Пътят няма край или както казва моят учител: "Учител е този, който е само един урок по-напред".

  МАРИЯ Кирова /Маитри/ - Сертифициран йога инструктор:
  „Практикувам йога от дете в Йога център Хридая. През годините се докоснах до много стилове йога. Посещавала съм семинари в различни градове, при много учители. За мен йога е живот, любов, изкуство.. начин да се чувстваш добре в тялото си, в хармония със себе си и другите.. Йога ме научи на много и продължавам да се уча всеки ден, когато стъпна на постелката.. Тъй като съм музикант, изкуството е част от мен, а йога е моята друга половина.. И когато практикувам йога, сякаш тялото ми твори, както музиката се лее. След като се докоснах до стила АЩАНГА виняса йога, той се превърна моята страст и затова задълбочих познанията си като завърших специализиран курс за инструктор в тази област.“

  ЛИЛЯНА Русева - Сертифициран йога инструктор:
  „Йога – беше любов от пръв поглед и така до ден днешен… йога заема голяма част от моя живот и моето сърце, за мен тя е щастие, утеха, душевна хармония, красотата и светлината в дните на сивото ежедневие…дори мъничко бягство.. време само за мен…Благодарение на йога откривам красотата в малките неща, наслаждавам се на настоящия момент, виждам смисъл във всяко преживяване било то лошо или добро и смятам, че тя ме прави по-добър човек и определено промени моя вътрешен и външен свят! Водя различни стилове йога, но открих себе си в ПАУЪР йога и ще се опитам да предам магията на този стил по най-достъпния и приятен начин!“

  Програма:
  08.11.18 /четвъртък/:
  Пристигане и настаняване след 14:00ч. 
  16:30 – Организационна среща във фоайето на хотела
  17:00-18:00ч. – Йога практика, Лили
  18:15-19:00ч. – Вътрешен свят – сензитивен тренинг, Люба /Лайа/
  19:15ч. - вечеря

  09.11.18 /петък/:
  07:30-08:30ч. – Йога практика, Люба /Лайа/ 
  09:00-10:00ч – Закуска
  10:30ч. – Разходка – Дихателни упражнения – медитация сред природата /провежда се при хубаво време/
  Свободно време
  16:30 – 17:30ч. – Основите на йога – лекция на Люба Комитова /Лайа/
  17:45 – 19:15ч. – Кундалини йога, Галя /Премпал Каур/
  19:30 – Официална вечеря

  10.11.18 /събота/:
  07:30-08:30ч. – Йога практика, Люба /Лайа/
  09:00-10:00ч. - Закуска
  10:30 – 16:00 - Разходка и свободно време
  16:00 – 17:00ч. – Йога практика – комбинирана – партнер, флоу с Лили и Маитри
  17:15 - 18:15ч. – Раджа йога – коментари върху Сутрите на Патанджали, Iчаст 
  18:15 - 18:30 – Почивка
  18:30 – 19:30 - Раджа йога – коментари върху Сутрите на Патанджали, IIчаст, Водещ – Светла Благоева /Савитримурти/
  19:30 - Вечеря
  21:00 – 21:30 – Гонг медитация

  11.11.18 /неделя/:
  07:30-08:30ч. – Йога практика, Маитри
  08:30 - Сатсанг
  09:00 – 10:00 - Закуска
  След 12ч. – Отпътуване

  Предвидени са организирани разходки в околностите или в града в петък и събота, при хубаво време.

   


  Записване, запазване на място и анулиране на заявката за участие:

  Запазване на място можете да направите с обаждане на някой от посочените телефони. Мястото се запазва за три дни, през които се внася капаро от 50% или цялата сума. В случай, че това не се случи резервацията се анулира.

  Втората част от сумата се заплаща една седмица преди събитието.

  Има още малко свободни места!

   

   

  Пакетни цени:
  Двойна стая, цена за един човек - 235лв. Цената включва: три нощувки, закуска на блок маса, една официална вечеря в петък вечер, всички йога практики и лекции, участие в организираните разходки, ползване на вътрешен минерален басейн, джакузи към вътрешен басейн, парна баня, инфрачервена кабина, тепидариум, фитнес, зона за релакс, контрастен душ, безплатен паркинг, Wi-Fi, ползване в хотела, курортна такса и 9 % ДДС настаняване.

  Самостоятелна стая – 295лв. Цената включва: три нощувки, закуска на блок маса, една официална вечеря в петък вечер, всички йога практики и лекции, участие в организираните разходки, ползване на вътрешен минерален басейн, джакузи към вътрешен басейн, парна баня, инфрачервена кабина, тепидариум, фитнес, зона за релакс, контрастен душ, безплатен паркинг, Wi-Fi, ползване в хотела, курортна такса и 9 % ДДС настаняване.

  Условия за деца:
  Деца до 6г. се настаняват безплатно в самостоятелна стая с възрастен. В двойна стая се доплаща 20лв. на нощувка за допълнително легло. От хотела се изисква копие на акт за раждане.

  За дете от 6 до 12г. настанено с един възрастен и заемащо стандартно легло цената е 195лв. За дете, настанено като трети човек  в двойна стая  се заплащат 100лв. за целия период. Не е включена цена за вечеря, ще се ползва свободна консумация за децата.

  Условия за придружители, които няма да участват в програмата цената е с 20 лв. по-ниска.

  Достигането да мястото е с личен превоз. 
  Важно! За настаняване в двойна стая трябва да сте двама. Не поемаме ангажимент да осигурим някой, с който да се споделите стаята. 

  Може да заплатите в брой и с карта в Студио "Анахата", една от залите на "Хридая" в гр. Бургас

  и по банков път на сметката на

  СНЦ "Йога център - Хридая",

  IBAN BG41UNCR70001522428591

  За информация и записване:

  Люба Комитова – 0887 689903

  Лиляна Русева - 0899 542075

  Богдан Героев - 0883362554