Event Information:

 • ср
  28
  Ное.
  2018
  ср
  16
  ян.
  2019

  Кундалини йога - Вибрирай Космоса

  19:00 до 20:30 ч.зала "Анахата" ет. 6

  От 28.11.2018г. ви предлагаме осем класа по кундалини йога по системата на Йоги Баджан, включващи медитации с мантра.
  Практиките се провеждат всяка сряда от 19:00ч. в студио "Анахата", ет. 6

  Живеем в море от енергия, а енергията вибрира. Всичко в проявената вселена вибрира. Дори предметите, които изглеждат твърди и неодушевени постоянно вибрират, но просто го правят на по-ниска честота. Някои вибрации можем да чуем, други не. Мислите са звуци, които не можем да чуем, те са електромагнитни вибрации. Колкото по-високи са вибрациите, толкова повече и нашата собствена вибрация се издига. Да издигнем собствената си вибрация ни води по-близо до това да изпитаме и да се слеем с най-висшата вибрация – Твореца на вселената. Цялата вселена е била създадена от звук, от вибрация.
  Науката за мантрите се основава на знанието, че звукът е форма на енергия, която има структура, сила и определен предвидим ефект върху чакрите и човешката психика. Да се пеят мантри на глас или наум е съзнателен метод за контролиране и насочване на ума. Щастието, съжалението, радостта, мъката са вибрационни честоти на ума. Наречете ги настроения или вярвания, но в основата си те са честотата на умствените вълни. Те определят вида на програмата, която нашият ум изпълнява. Сценарият, който избираме става нашата вибрация, определя как се чувстваме и какво излъчваме към другите. Можем да упражним нашето право на избор по всяко време.
  Ние творим с всяка дума, която казваме и даже с всяка дума, която мислим. Когато пеем мантра ние избираме да извикаме положителната сила, която се съдържа в тези особени срички. Дали е за просперитет, мир, интуиция или друга от множеството възможни ползи, съдържащи се в мантрата, просто като пеем мантрата ние изпращаме вибрации, които ще окажат ефект. Всъщност дори няма значение дали разбираме какво означават тези звуци или не.
  Класовете включват крия /динамичен комплекс от асани/, пранаяма /дихателни техники/, мудри и медитация с мантра. Подходящи са както за начинаещи, така и за напреднали практикуващи.

  Водещ: Премпал Каур, второ ниво учител по кундалини йога от школата на Карта Сингх „Амритнам Саровар“.

  Карта за 8 посещения - 52лв.
  Еднократно посещение - 8,50лв.
  Тел. за контакт: 0886 72 88 17 - Галя