Event Information:

 • чт
  20
  юни
  2019

  НОВ ЙОГА КЛАС В ХРИДАЯ

  19:15 до 20:15студио "Самхита" , ет. 3

  НОВ ЙОГА КЛАС В ХРИДАЯ
  Часовете ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 19:15 до 20:15ч
  Водещи: Десислава Петкова и  Йордан Червенков
  Място на провеждане: студио „Самхита”, ет.3,  адрес: гр. Бургас, бул. „Стефан Стамболов” № 120 – сградата на  Проектантска организация/срещу хотел „Космос”/

   

   

   

   


  Този клас е подходящ за НАЧИНАЕЩИ и ще включва:
  Основни теоретични и практически понятия за йога: асани (упражнения) за начален етап, крокодилски упражнения за гърба, основен комплекс от асани, пранаяма - дихателни практики, мудри и бандхи, йога нидра - релаксация и първи стъпки в медитацията.

  Програмата включва всичко необходимо за хора, които не са се занимавали или имат малко общи познания. Курсът е разделен на две нива като в ПЪРВО НИВО се поставят теоретични и практически основи за овладяване на йога асаните (йогийските пози), техниките от пранаяма (дихателните практики) и релаксиращите техники. Във ВТОРО НИВО часовете са обогатени с пози и варианти от различните групи асани, както и се обръща специално внимание на усъвършенстването на изпълнението, което е от важно значение за извличане на максималното въздействие от йога практиката. На този етап се постига увереност и разбиране за пранаяма и се поставя началото на медитативните умения. Теорията на йога във втория етап включва информация за енергийните центрове и потоци – чакри и нади. Използват се бандхи и мудри, които са специфични за йога.

  И не на последно място бих искала да кажа, че дали е подходяща, една система като йога, или не можем да кажем само след като придобием личен опит и имаме своите впечатления за нейното въздействие върху нас. - Люба Комитова

  „Когато практиката стане ежедневие, теорията придобива смисъл.“ СвамиНиранджанананда
  ________________________________________
  Записване и такси:
  Записването става с обаждане на един от посочените по-долу телефони и внасяне на сумата за курса. Максималният брой на участниците в курса може да достигне до 12 човека.

  При запълване на бройката ще преустановим записването.
  Срок за записване 18.06.2019 г.

   

  Цена на курса включващ 8 урока – 56 лв.
  Цена за еднократно посещение – 9 лв.
  Еднократни посещения можете да използване, в случай че има свободно място в залата.

  Начини за заплащане:
  Можете да платите в брой или с карта в залите ни.

  Ако желаете да платите по банков път нашите данни са:
  СНЦ „Йога Център – Хридая”
  IBAN BG41UNCR70001522428591

  За повече информация и записване:
  Богдан Героев - 0883 362 554
  Люба Комитова - 0887 689 903