Event Information:

 • сб
  20
  ян.
  2018

  Кундалини йога - Свещената музика на чакрите VI модул

  16:00-18:00ч.студио "Анахата" /Проектантска организация ет.6/

  КУНДАЛИНИ ЙОГА - СВЕЩЕНАТА МУЗИКА НА ЧАКРИТЕ
  ШЕСТА ЧАКРА – АДЖНА
  8 модула по 120 минути с предварително записване!
  Дата: 20.01.2018г., 16.00-18.00 часа
  Място: студио "Анахата" /Проктантска организация ет.6/

  Каним Ви на поредния модул по кундалини йога, посветен на АДЖНА чакра.
  Шеста чакра е точката между веждите – третото око. Тя се свързва с мъдрост и интуиция и съответства на хипофизата. Аджна означава „командвам“ и именно тук се постига интеграция и цялостност на личността. Оттук идва чувството за интуиция, сочещо посоката, в която искаме да вървим. Наричаме Аджна око, което е отвъд двете очи. Тя ни дава дълбочина, измерение и обхват във фините светове.
  Когато тази чакра е балансирана тя води до развиване на интуиция, способност за визуализиране, концентрация и решителност, силно излъчване и разбиране на целта ни.
  Когато е извън баланс у нас има объркване, депресии, отхвърляне на духовността, прекалено интелектуализиране.
  Шеста чакра ни помага да овладеем дуалността на ума. Тя се изобразява с две листчета, които представляват плюса и минуса, съдържащи се във всяка мисъл. Всеки път, когато интелектът ни казва да това автоматично включва в себе си и не. Всеки път, когато ни дава светлина предполага и тъмнина. За да се овладее шеста чакра означава никога да не бъдем объркани от нито една полярност на живота и да бъдем способни да четем между полярностите, между редовете.
  Модулът е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали. В него са включени пранаяма, асани, медитация и релаксация. Не е необходимо да сте посетили предходните модули, за да се включите.
  Водещ: Премпал Коор, сертифициран учител по кундалини йога, второ ниво, завършила школата „Амритнам Саровар“, основана и ръководена от Карта Сингх

  Цена – 12 лева
  Предварително записване - 0887689903.