Предстоящи събитияВсички събития
 • ср
  06
  мар.
  2019
  ср
  29
  май
  2019
  17:45 - 18:45 часаСтудио "Анахата" ет.6, гр. Бургас, бул. Стефан Стамболов № 120

  Йога Център Хридая Ви предлага възможност да започнете основен курс по йога подходящ за начинаещи.

   

  Курсът е в периода от 06.03.2019 г. до 29.05.2019 г. и ще се провежда в зала "Анахата", адрес: гр. Бургас, бул. „Стефан Стамболов” № 120 - Проектантска организация, ет. 6;
  Дни и часове – всяка сряда и петък от 17:45 до 18:45ч.
  Инструктори: Люба Комитова и Йордан Червенков

  Програмата включва всичко необходимо за хора, които не са се занимавали или имат малко общи познания. Курсът е разделен на две нива като в ПЪРВО НИВО се поставят теоретични и практически основи за овладяване на йога асаните (йогийските пози), техниките от пранаяма (дихателните практики) и релаксиращите техники. Във ВТОРО НИВО часовете са обогатени с пози и варианти от различните групи асани, както и се обръща специално внимание на усъвършенстването на изпълнението, което е от важно значение за извличане на максималното въздействие от йога практиката. На този етап се постига увереност и разбиране за пранаяма и се поставя началото на медитативните умения. Теорията на йога във втория етап включва информация за енергийните центрове и потоци – чакри и нади. Използват се бандхи и мудри, които са специфични за йога.

  Резултатът от основния курс по йога е овладяване на: цялостна система за раздвижване  и тонизиране на тялото – стави, гръбнак, мускули; Суря Намаскар (Поздрав към слънцето); Основен комплекс асани, подходящи за ежедневна, самостоятелна практика и варианти на асаните; Пранаяма – Уджай, Капалабхати, Нади Шодхана, Пълно йогийско дишане, Бхастрика; релаксация, медитация и йога нидра.

  Практиките са подходящи за всеки, без ограничения от възраст или пол

  „Когато практиката стане ежедневие, теорията придобива смисъл.“ Свами Ниранджанананда

  Някой подробности за отделните елементи в основния курс:

  Изучаване на АСАНА - упражненията в йога са статични и динамични пози, в които се задържа без напрежение и влияят, както на здравословното състояние като го подобряват, така и върху вътрешната хармония. Основна цел от изпълнението на асаните е да се постигне физическо здраве. За да се постигне този ефект йога практиките трябва да се изпълняват поне два пъти на седмица - в началния етап, а след няколко месеца занимания - от три до пет пъти на седмица.

  ПРАНАЯМА – дихателни упражнения. Усвояват се основните дихателни техники като Нади Шодхана, Уджаий, Капалабхати, Бхастрика, Брамари и др. Основната ни цел де се докоснем до смисъла от тях и как влияят на физически и умствен план.

  ЙОГА НИДРА и РЕЛАКСАЦИЯ – в йога се отдава специално внимание на всички техники за контрол на ума. Релаксацията успокоява не само тялото, тя възстановява и нервния баланс и сваля напреженията. При нас се използват няколко метода за релаксация и те са: йога нидра, антар мауна, програсивна релаксация.

  МЕДИТАЦИЯ – В този курс включихме и медитация. Имате възможност да посещавате часовете и да придобиете личен опит. В тези часове има и теоретична част за йога и пранаяма.

  Медитацията може да се използва за вглъбяване и хармонизиране на вътрешния мир. Чрез различните техники, които ще направим се придобиват учения за самостоятелна практика.

  ХРАНЕНЕ – какво е правилно и какво не, когото говорим за храненето? Гледната точка на йога и аюрведа. Какво да разбираме под - балансирано хранене и поддържане на добра физическа форма? В тези часове се придобива обща представа за тези важни неща, които са част от живота ни. Периодично правим семинари, които са изчерпателни и много полезни. Обикновено каним гост, които е специалист, за ди ни въведе в познанието за балансираното хранене и как да разбираме потребностите на тялото си от различни вещества, за да функционира пълноценно.

  ________________________________________

  Записване и цени:
  Записването става с обаждане на един от посочените телефони и внасяне на сумата до 28.02.2019г. Предлагаме Ви преференциална такса за цялото първо ниво - 132лв. при записване до  28.02.2019г. След тази дата ще бъде актуална редовната такса за курса, която е – 150лв.

  Цена за еднократно посещение – 9 лв.

  Еднократни посещения  можете да използване, в случай че има свободно място в залата.

  Начини за заплащане:

  Можете да платите в брой или с карта в залите ни.

  Ако желаете да платите по банков път нашите данни са:
  СНЦ „Йога Център – Хридая”

  IBAN BG41UNCR70001522428591

  За повече информация и записване:
  Богдан Героев - 0883 362 554
  Люба Комитова - 0887 689 903

  Виж повече
 • сб
  20
  апр.
  2019
  11:30 до 13:00студио "Самхита" , ет. 3

  Йога терапия и Аналитична гимнастика за гърба и гръбначния стълб за начинаещи

  ПРЕДСТАВЯНЕ: 20 април (събота) от 11:30ч. до 13:00ч.
  В "Самхита", ет 3 , "Проектантска организация", бул. "Стефан Стамболов" № 120.

  Практиките през седмицата са във вторник и четвъртък от 18:00 до 19:00ч. в студио Самхита, ет. 3.
  Водещ: Юлияна Янкова

  Йога терапия и Аналитична гимнастика - Тази практика представлява специализиран йога клас, насочен към хора, които имат нужда от адаптирана йога програма. В Класическата йога практика са включени разнообразни групи асани, които въздействат общо и цялостно. Тук акцента е терапевтичния аспект на йога върху гръбнака, ставите и мускулите. Включени са допълнителни упражнения, които подпомагат изпълнението на йога позите и обогатяват тяхното въздействие. Аналитичната гимнастика е система от упражнения, която развива и стимулира мускулите в тялото, подобрява вътрешния тонус и влияе върху добрата форма на гръбначния стълб. В комбинация с йога асаните се въздейства много благоприятно при различни проблеми с гърба.

  Този въвеждащ курс е подходящ за всеки, който има статична работа - на компютър, в офис или просто чувстват, че движението им е ограничено и понякога се чувстват схванати от стоене на едно място, така и от хора, които ги боли кръстът или имат дискова херния, болки в гърба и врата същи и други подобни притеснения. Този клас е специално подбран, за да спомогне възстановяването на организма след лечения и обездвижване, като възстановява нормалната подвижност на крайниците, както и желанието за движение на психично ниво.

  В тези класове чрез добре подбрани упражнения, голяма част от които са от йога, се увеличава силата на мускулите. В основата на аналитичната гимнастика стои идеята да се извършват определени движения, които са част от едно цялостно упражнение. Анализиране означава да се раздели на детайли едно движение, да се осмислят блокиращите моменти, които обикновено не се забелязват, ако не им обърнем внимание. Работата с гръбнака, коремните мускули и въобще цялостната мускулатура, води съответно до постигане на крайния резултат - подобряване на подвижността на тялото, тонизиране на мускулите и усещане за добро настроение.

  Аналитичната гимнастика, съчетана с йога асани е подходяща за всеки, който търси начин за раздвижване. Тъй като има и терапевтичен ефект тя може да бъде изпълнявана, както от хора, които имат статична работа - на компютър, в офис или просто чувстват, че движението им е ограничено и понякога се чувстват схванати от стоене на едно място, така и от хора, които ги боли кръстът или имат дискова херния, болки в гърба и врата същи и други подобни притеснения.

  Водещият на Аналитична гимнастика - Юлияна Янкова е рехабилитатор. Тя се занимава с йога вече от 6 години и е от екипа на Йога център - Хридая. Юлияна ще Ви предложи пълен комплекс от леки, но ефективни упражнения, с помощта на които да почувстваме облекчение и комфорт в тялото си.

  Телефони за записване: 0878 79 00 36 – Юлияна Янкова; 0883 36 25 54 - Богдан Героев.

  Можете да се присъедините в затворената ни група във Фейсбук - Йога терапия и Аналитична гимнастика в Хридая.

  Цена за участие - 12 лв.

  Виж повече
 • нд
  30
  юни
  2019
  нд
  07
  юли
  2019
  от 14:00 Хотел Белица в Приморско

   

  НАЦИОНАЛЕН ЛЕТЕН МОРСКИ ЙОГА ЛАГЕР
  ОРГАНИЗИРАН ОТ ЙОГА ЦЕНТЪР – ХРИДАЯ, БУРГАС
  Седем нощувки в хотел "Белица***" ПРИМОРСКО.
  Има възможност и за по-малък брой нощувки, но не по-малко от четири.
  !! Можете да изберете по ваше желание - All inclusive - вижте таблицата и разясненията какво включва, както и вариант само със закуска и вечеря!

   

  ПРОГРАМА - Йога за всеки 🙂 и Почивка на брега на морето, разходки по Южното Черноморие и медитация на брега на морето през нощта под звездите и сутрин на изгрев слънце.

   

  Водещи теми: " Магическите асани - силата на движението" ; " Мистика и реалност - кармични връзки" и "Очистващи йогийски практики за тялото и ума"

   

  Акцентът на йога лагера е върху благотворното въздействие на ЙОГА върху физическото здраве, както и внасяне на спокойствие във вътрешния мир, чрез ПРАНАЯМА (дихателни техники), МУДРИ (енергийни жестове и движения) и МЕДИТАЦИЯ. Всички теоретични и практически часове са насочени към най-мощните влияния на науките за тялото и ума - йога и психология в синхрон с известната фраза - Здрав дух в здраво тяло, защото тайната на успеха е в спокойния ум.

  Все пак йога е хилядолетна наука и идва от източния свят, но към момента се практикува все повече и повече в Европа като това доведе и до развитие в самата йога практика. Навлязоха нови стилове на йога, точно защото потребностите на Запада са други. В същината си йога не се променя, но като всяко уникално изкуство тя също търпи развитие. Нашият стремеж е да практикуваме йога, така че да внесем в живота си частица от мъдростта и посланието за просперитет и развитие на човека.

  Присъствието на такъв йога лагер може да бъде основополагащо за човек, който желае да започне да практикува йога. За всички сме подготвили по нещо - от начинаещи практики до прекрасните йога комбинации, наричани флоу, където асана отвежда в друга асана и постепенно навлизаме с движението и красотата на позите в медитативно състояние.

   

             Локацията на хотела е много добра! Намира се близо до северния плаж - известен като плажът до Перла. Хотелът разполага с басейн, шезлонги и градина, където можете да релаксирате на спокойствие.

   

             Йога практиките ще се провеждат както в зала, така и на открито - на брега на морето и в градината на хотела.

   

                Разходките, които планираме са до: Созопол, Бегликташ, Китен и други близки местности.

   

                Инструкторите, които ще вземат участие и ще отдадат своето внимание и лично отношение към всеки присъстващ ще бъдат: Люба Комитова - работи като йога учител и психотерапевт, Лиляна Русева - работи като йога инструктор и масажист, Мария Кирова - работи като йога инструктор и юрист, Наташа Куванджиева - работи като йога треньор и инженер. Повече информация за нас можете да прочетете в материалите поместени най-отдолу на този текст.

  Очакваме да се включат и други лектори и водещи на практики, за което ще добавим информация допълнително.

   
  Стиловете йога, в които можете да участвате са: Класическа йога - подходяща за всеки, Йога за гръб и гръбначен стълб - за отстраняване на блокажи и поддържане на тонус; Ащанга виняса йога - която провокира тялото да бъде силно и устойчиво; Пауър йога - повече сила, повече енергия; Хатха йога флоу – асана в медитация 🙂
  Пранаяма – основни техники за дишане в йога, които действат като естествен източник на енергия, която се влива в кръвта и обновява цялото тяло;
  Бандхи и мудри – тези древни техники работят на енергиино ниво като активират неподозирани възможности на физически и духовен план. Чрез Мудри и бандхи можем да преминем отвъд границите на традиционните представи за човешки способности! Ще работим върху овладяването на основните бандхи - Мула, Уддияна и Джаландхара. От мудрите ще се спрем на свързаната със сърцето - Хридая мудра, Утарабодхи мудра и др.
  Мантра – когато се понасяме със звуковата вълна, тя се явява превозно средство към света на емоцията, понякога към мечтите, а друг път към инсайт на ума...
  Медитация – тайнството на вътрешния свят, медитация на брега на морето – сутрин рано и вечер под звездите… за да почувстваме връзката си с природата 🙂

   
  Информация за възможностите за настаняване, записването и пакетните цени за нощувки.
  Йога лагерът ще се проведе в периода от 30.06. до 07.07.2019 г.
  Продължаваме със записването за йога лагера при условията и цените посочени по-долу.
  Запазени са ограничен брой места!
  Моля, имайте предвид че самостоятелните стаи с които разполагаме вече са заети.
  През последните години се забелязва ранно ангажиране на хотелите по Черноморието и завишаване на изискванията към нас за запазване на места.
  Затова нека всеки, който мисли да се присъедини към групата за летния йога лагер да направи резервация възможно по-скоро, за да запазим местата навреме. Обадете се на посочените за контакти телефони, за да се свържете с нас. Следващата стъпка е да внесете капаро от 50%, от обявената сума до края на месец април.
  Втората част от сумата трябва да се преведе до края на месец. май 2019г.
  Моля, не подценявайте тази информация,вече имаме случаи да не ни стигат местата, точно защото имаме обаждания в по-късен етап и хотелите са запълнени!
    
  Ще се радваме да споделите с нас тези няколко летни дни!
   
  Бъдете здрави!
  Ето и пакетните цени за 7, 6, и 5  нощувки при различните видове настаняване:
   7 нощувки,  цената включва и цялата програма на йога лагера!
  Възрастен/дете Настаняване тип

  HB/закуска +вечеря/

  Настаняване

  Тип

  All inclusive

  Възрастен в двойна стая 511 лв. 595 лв.
  Възрастен в самостоятелна стая 644 лв. 735 лв.
  Дете от 2-12 г.  настанено на редовно легло 273 лв. 336 лв.
  Дете от 2-12 г.  настанено на допълнително легло 154 лв. 203 лв.

   

   6 нощувки, цената включва и цялата програма на йога лагера!
  Възрастен/дете Настаняване тип

  HB/закуска +вечеря/

  Настаняване

  Тип

  All inclusive

  Възрастен в двойна стая 468 лв. 540 лв.
  Възрастен в самостоятелна стая 582 лв. 660 лв.
  Дете от 2-12 г.  настанено на редовно легло 234 лв. 288 лв.
  Дете от 2-12 г.  настанено на допълнително легло 132 лв. 174 лв.

   

  5 нощувки, цената включва и цялата програма на йога лагера!
  Възрастен/дете Настаняване тип

  HB/закуска +вечеря/

  Настаняване

  Тип

  All inclusive

  Възрастен в двойна стая 390 лв. 450 лв.
  Възрастен в самостоятелна стая 485 лв. 550 лв.
  Дете от 2-12 г.  настанено на редовно легло 195 лв. 240 лв.
  Дете от 2-12 г.  настанено на допълнително легло 110 лв. 145 лв.

  За по-малък брой нощувки, обадете на посочените телефони или вижте подробната информацията в сайта на "Йога център - Хридая"

  Допълнителни отстъпки:
  За придружители, които няма да участват в практиките и лекциите цената е с 10 % по-ниска.
  Психологически консултации и индивидуални йога практики могат да се използват по време на йога лагера на преференциална стойност 30лв. /при времетраене на сесията - 50мин./


  Заплащане: Можете да платите в брой на адрес: Бургас, бул. "Ст. Стамболов"120, ет. 3, стая 314

  За заплащане по банков път, ползвайте следните данни:

  Банкова сметка
  IBAN: BG35BGUS91601006196400
  "Център за йога и психология - Хридая" ЕООД

  Телефони за контакти:
  Богдан Героев – 0883 362 554;
  Люба Комитова - 0887 689 903;


  ALL INCLUSIVE описание
  Включва: закуска, обяд, вечеря, две междинни хранения, български алкохолни и безалкохолни напитки, ползване на бaсейн, шезлонги и чадъри на басейна (при наличие), безжичен интернет достъп в рамките на 30 мин. на ден.
  Хотелът предлага детска площадка и детски басейн.

  Изхранване - блок маса - основен ресторант
  Закуска - 07.30 - 10.00ч. /разнообразие от колбаси, млечни изделия, плодове, зеленчуци/сезонни/, тестени изделия, макаронени изделия, топли напитки, сок, трапезна вода и газирани напитки от машина.

  Обяд - 12.30 - 14.30ч. /традиционна българска кухня - основни ястия - 3бр, гарнитури, салати , супи, , плодове и десерти, български алкохолни и безалкохолни напитки.

  Вечеря - 18.00 – 20.30 ч. /традиционна българска кухня - основни ястия - 3бр + скара, салати, гарнитури, плодове и десерти, български алкохолни и безалкохолни напитки.

  По време на основните хранения в ресторанта на хотела се предлагат:
  • Алкохолни напитки: вино (бяло,червено)
  • Безалкохолни напитки: топли напитки (кафе , чай и мляко) , сок, трапезна вода и газирани напитки от машина.
  Лоби Бар и Пул-бар - 10:00 - 22.00 - Български алкохолни и безалкохолни напитки, кафе, мляко, чай, вода
  Междинни хранения – Лоби бар или Основен ресторант
  Късна закуска в Основен ресторант -10:00-10:30 - леки закуски, дребни сладки и безалкохолни напитки.
  Следобедна закуска на Лоби бар - 15:30-16:30 - сандвичи, сладки, сладолед.

  Важни уточнения:
  • В деня на заминаване, стаите се освобождават до 12:00 ч. Престоят след 12:00 ч. се заплаща!
  • Паркингът не е включен в цената на услугата – заплаща се 4 евро на денонощие.
  • В деня на пристигане, All inclusive започва с обяд или вечеря - в деня на заминаване завършва съответно със закуска или обяд!
  • След 22:00 ч., всички напитки се заплащат!
  • На Лоби барът и Пул-барът на хотела се предлагат вносни алкохолни напитки срещу заплащане! Работно време – 09:00-23:30 ч.
  • Изнасянето на храни и напитки извън помещенията за хранене се заплаща!!!
  • Хотелът не носи отговорност за пари и ценности не предадени за съхранение в сейф на рецепция!!! Сейфът се заплаща 2 евро на ден!
  • Не е допустимо присъствието по баски костюм в основния ресторант . Не се толерира влизането в ресторанта с чанти /освен дамски/.
  • Не се разрешава резервирането на шезлонги около басейна- хавлиите оставени на резервираните шезлонги се събират от персонала обслужващ басейна!
  • Всички гости , настанени на база All Inclusive трябва да носят ол инклузивните гривни през целия престой!
  • Забранено е да се изнасят хавлии от хотела и използването им на басейна и плажа!

  *Хотел Белица си запазва правото да прави промени в описанието на All inclusive.

  Платени допълнителни услуги:сейф на рецепция,телефонни обаждания, пране и гладене,автомобил под наем ,всички вносни напитки и коктейли , лекар на повикване, тенис на корт, паркинг, въздушен хокей .

  • Почистването на стаите става всеки ден.
   • Смяна на кърпи – през ден.
   • Смяна на бельо – на 3-4 ден в зависимост от престоя.

   

  Виж повече
 • пн
  19
  авг.
  2019
  нд
  25
  авг.
  2019
  от 14:00хотел ЕЛА, Боровец

  ПЛАНИНСКИ ЙОГА ЛАГЕР, лято 2019

  в БОРОВЕЦ, хотел ЕЛА***
  Дати: 19 –25 август 2019г.

  ЙОГА - ПОХОДИ – МЕДИТАЦИЯ - ПСИХОЛОГИЯ

  Водещи теми:

  „Йога в живота ни – пътят на  себепознанието“

  „Алхимия на вътрешния монолог – интерпретациите на егото“

  Организатор  на събитието – Център за йога и психология – ХРИДАЯ, Бургас

  Здравейте! Традиционно организираме летни йога лагери през последните 10 години. Екипът ни е от специалисти инструктори и лектори по йога, както и дипломиран психолог - психотерапевт.  Йога преподаваме от 2001г., от когато е основан самият център. През тези години преминахме през различни предизвикателства и трудности, и разширихме дейността си като в началото имахме практики само по класическа йога, а към момента можем да предложим: Ащанга виняса йога, пауър йога, флоу йога, въздушна йога.. Това е разбира се само един аспект на всеобхватната наука за тялото и ума – йога, която чудесно се съчетана с психологията, която е другата насоченост на „Хридая“. Знаем колко е важно, човек да се чувства спокоен, балансиран и силен. Точно затова преди 10 години, малко на шега, направихме един йога лагер на море. Това се оказа прекрасна възможност за комбиниране на почивка с йога практики и теоретико-практични лекции за йога и психология - предимно за балансиране на вътрешния мир, нещо като обновяване на програмата 🙂 И така, от тогава до сега продължаваме в този дух, но с много повече възможности. Всеки сезон имаме по едно мероприятие и това предложение за Боровец е планинския ни летен лагер. Чувствайте се добре дошли! Няма особени  условия, на които да е нужно да отговаряте, за да присъствате. Може би само желание и добро намерение да си подарите глътка въздух във всеки смисъл на думата 🙂

  За това лято избрахме курорта в Рила планина - Боровец, х. ЕЛА***, намиращ се в самия център на курортното селище, подходящ за релакс, разходки и провеждане на йога лагер.
  Програмата, както обикновено е подготвена така, че да могат да се възползват от нея, както хората, които са ранобудни, така и тези, които предпочитат следобедни занимания.   Важно е да се знае, че не е необходимо да сте се занимавали с йога предварително.  Далеч от градските условия имаме прекрасната възможност да направим своите първи стъпки в йога.  Колкото по-близо до природата, толкова по-близо до хармонията на душата. Да, случва се понякога да забравим за тази наша дълбока същност, било то поради заетостта в ежедневието си или куп други грижи и причини.. Е, тогава приемете това за една идея да се релаксираме и позитивираме вътрешния си мир. И тъй като разбираме, че хората имат различни потребности и нужда от почивка Ви отправяме следните предложения:

  • Йога практики - с които да почувствате енергията в себе си и да чуете гласа на тялото си; Децата също могат да се потопят в света на йога не само с асаните, но и с шарения свят на мандалите, музиката и танца…
  • Дихателни упражнения – чрез които активираме прана – жизнената сила и усилваме дейността на белите си дробове (особено на чист въздух);
  • Медитация – за да разбираме по-добре вътрешния си свят и да можем да контролираме ума и емоциите си;
  • Йога нидра – една от най-великите техники за релаксация, която не само сваля напреженията, а развива качествата ни и разтваря пред нас нови пространства от възможности.
  • Танцова и музико - терапия за душата – понякога просто имаме нужда от нещо различно, нещо което сваля бариерите на егото и припомня за същността, която носим в себе си по уникален начин.
  • Лекциите – „Йога в живота ни – пътят на себепознанието“  и  „Алхимия на вътрешния монолог – интерпретациите на егото.“   За пореден път да надникнем зад завесата на познатото и непознатото, видимото и невидимото, възможното и невъзможното…
  • Походи и разходки, за сега сме се спрели на няколко дестинации, но има и други места, също и конна езда наблизо, така че разгледайте тези идеи на този етап:
  • „Царска Бистрица” – ловната хижа на Княз Александър I;
  • Еко пътека „Бели Искър”;
  • „Черната скала” ;
  • Хижа „Мусала”;
  • връх „Мусала” при прогноза за хубаво време и добра подготовка;

  Това е за сега, очаквайте повече подробности в скоро време 🙂


  Настаняване, записване и други организационни условия:

  Ранно записване с по-ниски цени!

  До 31 май 2019г. – какво е необходимо да направите:

  Да се обадите по телефона или да попълните форма за участие; да изпратите капаро от 50% от сумата преди 31.05. 19г.

  Втората част от сумата трябва да внесете до 30 юни 2019г.

  Можем да възстановим половината сума/ в случай че се откажете / до една седмица след втората вноска.

  Всички записвания след 30 юни ще бъдат на стойност по- висока с 10% от обявената

  Пакетни цени за 6 нощувки
  Възрастен/дете Настаняване тип

  BB/нощувка + закуска/

  Настаняване Тип

  HB/нощувка + закуска + вечеря/

  Възрастен в двойна стая 354 474
  Възрастен в самостоятелна стая 420 540
  Дете от 2-12 г. 162 222

   

  Пакетни цени за 5 нощувки
  Възрастен/дете Настаняване тип

  BB/нощувка + закуска/

  Настаняване Тип

  HB/нощувка + закуска + вечеря/

  Възрастен в двойна стая 320 420
  Възрастен в самостоятелна стая 375 475
  Дете от 2-12 г. 135 185

   

  Пакетни цени за 4 нощувки
  Възрастен/дете Настаняване тип

  BB/нощувка + закуска/

  Настаняване Тип

  HB/нощувка + закуска + вечеря/

  Възрастен в двойна стая 276 356
  Възрастен в самостоятелна стая 320 400
  Дете от 2-12 г. 108 148

   

  В цените са включени още: ползване на паркинг, паркинг, wi-fi в целия хотел, хотелска застраховка и данък , 9% ДДС.
  Индивидуални психологични консултации и терапия могат да се проведат по време на йога лагера със запазване на час.  Таксата е преференциална - 30лв. /сесия от 45мин./ Консултациите и психотерапиите се провеждат от Люба Комитова по метода на позитивната психотерапия.

  Банкова сметка:
  В полза на "Център за йога и психология - Хридая" ЕООД
  IBAN: BG35BGUS91601006196400

  Контакти:

  0883 362 554 – Богдан Героев
  0887 689903 – Люба Комитова

   

  Виж повече