Представяме на вниманието Ви условията за работа в Йога център – Хридая

С цел да спазим противоепидемичните мерки прилагаме следните изисквания за участие в практиките:

– Допускат се хора, които са здрави и нямат симптоми на настинка и грип.

– Залите са дезинфекцирани. На  разположение е  дезинфектант за почистване на ръце.

– Желателно е да бъдете облечени с подходящи дрехи за йога с цел да се избегне струпване на хора в съблекалнята.

– Всеки трябва да си носи собствена постелка за йога и по желание одеялце или шал.

– В залите за йога се влиза по чорапи, без обувки или маратонки.

– Всички класове се провеждат с предварително записване в съответните групи във Вайбър или по телефона.

Преди да влезем в залата по йога – някои съвети..

Заповядайте в студиото малко по-рано от обявения час, за да заемете спокойно своето място. В основното ни студи „Анахата“ има диван, масичка и различни списания за времето преди и след практиките.

В останалите зали има предверия. Моля, изчакайте тихо, защото предният час завършва с реласация, за която е необходима тишина.

Облекло – удобни дрехи, с които да можете да се движите свободно, да не ограничават движенията. Обикновено се практикува с боси крака, но може да се сложат чорапи, ако ви е студено. За релаксацията и медитацията е добре да се наметнете с шал или одеяло.

Зала „Анахата“ и студио „Самхита“ /в Проектантска организация/ имат две съблекални – мъжка и дамска, където можете да се преоблечете и дори да си оставите там дрехи. Предлагаме достатъчно постелки, но ако искате можете да донесете и своя. Желателно е да почистите и приберете постелката след себе си, за Ваш и наш комфорт.

Залата има климатици и осигуряваме нужната температура за практиките. В зала „Анахата“ има отделна баня и тоалетна. Ако решите да вземете душ, моля да ни предупредите. Предлагаме хавлии.

Желателно е да изключите звука на мобилния си телефон преди да започне практиката. Не е приятно да се нарушава спокойствието на другите.

По време на пеене на мантрите не е желателно да се влиза в залата, по-добре изчакайте и тогава влезте.. Ако Ви се наложи да напуснете залата преди приключването часа или по време на релаксация, направете го внимателно без да нарушавате спокойствието на останалите.

В случай че не сте се занимавали с йога до сега, може да уведомите инструктора. Ако имате здравословен проблем също е добре да ни информирате, за да ви се дадат насоки, кои упражнения да не правите и кои са важни за вас.

Преди да започнете йога практика е добре да не сте се хранили поне от три часа, също така е добре да се храните поне час след практиката. Тъй като в йога се стремим към вътрешна хармония, не трябва да се приемат крайно каквито и да са подобни насоки. Можете да изядете една ябълка например, един час преди практиката, тя ще се разгради бързо и няма да пречи на практиката ви.

ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ:

Разполагаме с две помещения подходящи за семинари, тренинги, творчески работилници и др.

Залите са оборудвани с мултимедия, столове, постелки и всички необходими аксесоари за провеждане на събития.

Телефон за контакт – 0887 689903, Люба Комитова

– See more at: http://www.yoga-hridaya.com/index.php?str=statii&statiq=77#sthash.82Ced53x.dpuf