Event Information:

 • нд
  04
  ное.
  2018

  Психологическата защита - семинар

  13:00 до 15:00 часастудио "Мандала", ет. 3

  За сезона есен - зима 2018 – 2019 започваме групови психологични семинари за навлизане в необятния свят на психологията. Целта е да постигнем по-добро разбиране на спонтанните си реакции си и начина на мислене.
  Ние имаме особености, които ни правят различни, ние сме индивидуалности и в същото време сме част от нещо цялостно – ако ще това да е семейството или обществото ни… От психологическа гледна точка тайната към личния успех се крие в себепознанието и способността да използваш способностите си. Голяма част от качествата ни не са активни, защото сме зависими от средата в която живеем и влияниета на най-близките ни хора, а това често пъти става причина за потискане на личните интереси.
  Психологическата защита е подсъзнателна. Всеки човек изгражда свой механизъм от поведение и реакции, чрез който да се чувства вътрешно спокоен. Понякога обаче попадаме в ситуации, които ни провокират и не успяваме да се овладеем, не успяваме да запазим самообладание и спокойствие. Това обикновено са необичайни събития или некоректно отношение от някой човек. Тогава психологическата защита може да подаде и да се огъне. В такива моменти сме уязвими и имаме нужда от нещо ново, различно и ефективно, за да издържим на напрежението и да продължим напред.
  Този психологичен семинар е точно за това – разбиране и укрепване на психическата сила, чрез опознаване на някой свои скрити способности. От тази гледна точка можем да кажем, че това не е точно семинар, а тренинг за себепознание.

  Водещ на курса - Люба Шулева - Комитова

  Семинарът е с продължителност 2 астрономически часа. Включва – лекция, практическа част – тренинг за контрол ума и емоциите.
  Групата може да стигне до максимум 12 човека.
  Мястото е в зала "Анахата" Проектантска организация ет. 6
  Записването и заплащането на таксата става предварително по банков път или на място в Центъра за йога и психология – Хридая.
  Таксата за участие е 30лв.
  При записване на двама души се ползва намаление - 50лв. за двамата.
  Телефон за контакти: 0887 689903

  Данни за заплащане по банка:
  СНЦ "Йога център - Хридая",
  IBAN BG41UNCR70001522428591