Event Information:

 • сб
  08
  фев.
  2020

  Ишиас и болки в краката

  от 11:30 до 12:30 часа студио "Самхита" , ет. 3

  Ишиас и болки в краката
  Дата и час: 08.02.2020г.(събота) от 11:30 -12:30ч.
  Място: студио "Самхита", ет. 3
  Водещ: Юлияна Янкова

  Болките от различен тип, независимо от възрастта са знак, че имаме проблем. Чрез тези симптоми тялото ни сигнализира. Заради способността ни да се адаптираме те често биват пренебрегнати. Понякога дори игнорираме съобщението, което тялото ни изпраща, като потискаме болката с медикаменти. Ако не се обърне внимание на първопричината за състоянието, то може да се усложни и на един по-късен етап решението на проблема да изисква много повече усилия и средства. Това състояние се причинява от увреда или притискане на седалищния нерв и/или други нерви, водещи началото си от лумбалната част на гръбначния стълб. Седалищният нерв започва с коренчета в областта на кръста, следва надолу зоната на хълбоците и има задача да изпраща и приема сигнали към долните крайници.
  Ишиасната болка е признак и на друг проблем. Той би могъл да бъде – нарушение на нормалната форма на лумбалната лордоза, дискова протрузия и/или дискова херния в поясния отдел.

  Водещият на Аналитична гимнастика - Юлияна Янкова е рехабилитатор. Тя се занимава с йога вече от 10 години и е от екипа на Йога център - Хридая. Юлияна ще Ви предложи пълен комплекс от леки, но ефективни упражнения, с помощта на които да почувстваме облекчение и комфорт в тялото си.

  Телефони за записване:
  0878 79 00 36 – Юлияна Янкова;
  0883 36 25 54 - Богдан Героев.

  Цени:
  Еднократно посещение - 9лв.
  Ако имате карта от нашия център - може да я използвате.
  Работим и с Мултиспорт.