Event Information:

 • нд
  28
  ян.
  2024
  нд
  31
  мар.
  2024

  ПРОЛЕТ 2024 - РЕЙКИ и ЗВУКОВА МЕДИТАЦИЯ

  НОВО - ПРОЛЕТ 2024

  • Звукова медитация с Тибетски купи и гонг "ПРОЛЕТНО ПРЕЗАРЕЖДАНЕ" – 22 март 2024 от 19:00ч. в зала Анахата, Проектантска организация, ет.6, водещи: Люба Комитова и Мария Червенкова. Целта ни е да постигнем вътрешна хармония, да успокоим ума и тялото, и най-важното – посредством звука да направим свързване с висшия си Аз, защото вибрационното поле на тибетските купи има силата да изчиства пространството от негативни влияния. Освен това звукът, сам по себе си, има свойството да освобождава от влиянието на кармични блокажи. Записването е предварително! Информация тук

  Заповядайте на курс по Рейки:

  Първо ниво, в Хридая с водещ - Жана Вълкова-Камберов Дата: 31 март /неделя/, от 10:00 до 18:00ч. в студио Анахата. Всеки участник ще бъде иницииран в Рейки с цел събуждане на лечебни вибрации и активиране на способността да бъде инструмент на лечебния процес. Този курс се провежда за пореден път при нас с цел да постави основите за работа с енергията Рейки. Повече  информация вижте тук.

  Второ ниво - 24 март /неделя/, от 10:00 до 18:00ч. в студио Анахата.  За да участвате във второ ниво на Рейки трябва да сте преминали през първо ниво и да имате сертификат. Във второ ниво се въвеждат допълнителни инструменти за укрепване връзката на практикуващия с Рейки енергията, както и обогатяване на знанията и опита. Заедно със задълбочаване на собствената практика и психическите способности на практикуващия, във Второ ниво се изучава как да се използва Рейки енергията за свързване с други хора от разстояние, както и за лечение с енергията. Разширява се представата за работата с Рейки и в други аспекти на живота. Повече  информация вижте тук.


  Телефони за контакт: 0887689903 - Люба Комитова, 0885537372 - Мария Червенкова