Предстоящи събитияВсички събития
Записване за участие в събитие

Event Information:

 • нд
  20
  окт.
  2019

  ИН ЙОГА от 20 октомври

  16:15 до 17:25 часазала Анахата, ет. 6, гр. Бургас, бул. "Стефан Стамболов" № 120

  НАЧАЛО на 20.10.2019 г./неделя/

  Час: от 16:15 до 17:25 часа 

  Място на провеждане: зала „Анахата“, ет. 6

  Адрес: гр. Бургас, бул. „Стефан Стамболов“ № 120 - в сградата на Проектантска организация срещу х-л „Космос“;

  КАКВО Е ИН ЙОГА? 

  Представяме Ви изключително  успокояващия и балансиращ стил – Ин йога.

  Йн и Ян са един от начините да разберем и обясним принципите на природата и човека, като част от нея. Ин и Ян символично се олицетворяват с Луната и Слънцето, съответно като двете противоположности:студ и топлина, положително и отрицателно, светло и тъмно… те са енергиите, оказващи влияние в живота ни. Когато Ин и Ян са в баланс ние сме спокойни и уравновесени. Целта от Ин йога е именно да постигнем този баланс като се противопоставим на напреженията в ежедневието с добре подбрани леки и приятни упражнения. Приема се, че Ин е нежната, женската енергия, приемането, търпението, отпускането, интровертното и тихо състояние на съзнанието… Ян от друга страна се свързва със Слънцето - мъжката енергия, сила, борба за надмощие, воля, мощ…

  И тъй като в живота ни често доминира Ян енергията, успешно можем да  въведем в хармония цялото тяло и вътрешния си мир чрез Ин йога, която фино се противопоставя на напрежението и динамиката. По принцип йога практиките влияят благоприятно и са едно от най-подходящите неща, които човек може да направи за себе си, ако търси природосъобразни варианти, но Ин йога е изцяло насочена към леко и плавно отпускане с упражнения, които не изискват да знаете нещо особено за йога или да сте подготвени предварително.

  ЗА КОГО Е предназначена ИН ЙОГА?

  ИН йога е за всеки – както за тези които никога не са влизали в йога зала, така и за редовно практикуващите. С леките и малко на брой асани (пози) тя е достъпна, приятна, релаксираща практика, която постепенно възстановява вътрешния баланс.

  КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРАКТИКАТА по ИН ЙОГА

  В ИН йога се използват помощни средства - кубчета, одеяла, възглавнички и др. Те помагат на тялото да заеме правилна и максимално отпусната позиция, в която пасивно да се разтегнат и отпуснат тъканите. Позите са пасивни, сменят се много бавно, изпълняват се близо до земята в седнало или легнало положение, задържането в позата е от 2 до 5 минути,  което създава усещане за дълбок покой, отпускане, релакс.

  ПОЛЗИ ОТ ИН ЙОГА:

  Полза от Ин йога ще откриете, ако ви се случва да имате болки във врата, главата, раменете, кръста, коленете. Чрез специфичното структуриране на ИН йога практиката и продължителното задържане в Асаните (позите) се работи за освобождаване на болката и напрежението в тялото. Физическото напрежение в ИН йога има положителен ефект и върху психическото състояние, защото влияе за отстраняване на натрупаните напрежения от стреса и динамиката в ежедневието.

  Чрез Ин Йога имаме възможност многократно да подобрим гъвкавостта си, въздействайки директно върху фасцията – съединително-тъканната обвивка, която обгръща мускулите и прераства в сухожилия. Това действа благоприятно на ставите и увеличава тяхната мобилност/подвижност. Ин йогата e насочена към парасимпатиковата нервна система, нивото на стрес се понижава, забавя се работата на ума, което позволява на човек да се отпусне и релаксира. 

  Водещ : Наташа Куванджиева – дипломиран йога инструктор;

  Провеждане: всяка неделя от 16:15 до 17:25 часа;

  Цени на карти и посещения:

  Едномесечна карта за 4 посещения – 30 лв.

  Еднократни посещения: 9 лв.

  Телефони за записване:

  0877 085 018 – Наташа Куванджиева/водещ/

  0883 362 554 – Богдан Героев

 • вт
  01
  юни
  2021
  чт
  01
  юли
  2021
  19:00 - 20:15ч.студио "Самхита", "Проектантска организация", ет.3
  Тя е сравнително нов стил йога практика. Самото наименование подсказва за динамика, енергия, сила…но нека името да не ви плаши… тя е много повече от това.
  Красотата на практиката е в нейното изпълнение. В това, че не знаеш какво следва, а изчакваш инструкциите на водещия. Вниманието е изцяло ангажирано върху настоящия момент с мисъл към следващото движение.
  Основната отличителна черта е, че при нея няма точна последователност на асаните. Това означава, че упражненията в две последователни посещения, могат да бъдат напълно различни. Друго, с което се различава от класическата хатха йога е, че отделните пози са свързани една с друга чрез плавен преход т.нар. „поток, преливане – флоу“. Може да има повторения, задържане, но цялата последователност от движения е обединена в една форма, „ флоу“, който може да се изпълнява няколко пъти последователно. Идеята е да успеем да се потопим изцяло в практиката, в позата, да ангажираме ума, да комбинираме дишане и движение.
  Пауър йога е модерен , осъвременен вариант на йога, който е удачен за активни хора, нуждаещи се от динамично физическо натоварване. Тя укрепва тялото, прави го силно и издръжливо, повишава мускулния тонус, повишава имунитета на организма, заздравява и подобрява подвижността на ставите, подобрява кръвообращението и храносмилането, повишаване устойчивостта на организма към умора тревоги и депресии, прави ни жизнени, енергични и щастливи. Пауър йога премахва токсините чрез потта и засилва имунната система.
  Дни и часове: вторник и четвъртък от 19:00ч. 
  Водещ: Лиляна Русева
  Цени и карти:
  - 8 часа - 60лв.
  - Еднократно посещение - 10лв. 
  - Работим и с карти Мултиспорт
   
  *Само с предварителнон записване!
  За повече информация: 0899 542075 - Лиляна Русева
  Виж повече
 • пн
  07
  юни
  2021
  ср
  30
  юни
  2021
  19:00 - 20:15ч.студио "Самхита", "Проектантска организация", ет.3
  Ащанга виняса йога се състои от последователна поредица от йога асани, които са свързани и синхронизирани с дишането. Практиката на Ащанга виняса йога съсредоточава и направлява енергията в тялото като до голяма степен го усъвършенства. Характерно за този стил е плавното преминаване на йога асани - от една в друга, специфично дишане (уджаи) и фокусиране на погледа (дришти). За практикуващите  тази практика е важно да знаят, че асаните са подредени в логическа последователност, която трябва да се спазва стриктно, за да изпълни предназначението си.
  В адаптирания клас по Ащанга виняса йога ще следваме линията на Ащанга метода, ще използвате всички негови елементи и ще надграждаме усвоеното. В този стил тялото е инструментът, но с теорията, практиката придобива смисъл. Затова има предвидена и теоретична част, с която да се допълни въздействието от практиката.
  Можете да прочетете повече за Ащанга виняса йога в статията ни тук.
  Водещите са сертифицирани инструктори от Българска Ащанга йога академия.
  Дни и часове: понеделник и сряда от 19:00ч. в студио "Самхита" , ет. 3
  Цени и карти:
  - 8 часа - 60лв.
  - Еднократно посещение - 10лв.
  - Работим и с карти Мултиспорт
  *Записването е предварително.
  За повече информация – 0885537372 – Мария Червенкова.
   
  Виж повече
 • вт
  08
  юни
  2021
  чт
  01
  юли
  2021
  17:45-18:45ч.студио "Самхита", "Проектантска организация", ет.3
  Този курс е насочен към терапевтичното влияние на йога върху тялото и вътрешния мир. Ще обърнем специално внимание на гърба и гръбначния стълб. Освен това ще поработим и за по-добрата подвижност на ставите и еластичността на мускулите. Включени са допълнителни упражнения, които подпомагат изпълнението на йога позите, за да се извлече максимално въздействието от тях.
  Акценти на терапевтичния йога курс:
  - Гръб и гръбначен стълб
  - Стави
  - Мускулен тонус
  - Вътрешен тонус
  За кого е подходящ тази курс?
  За хора, които работят статично / примерно на компютър / и имат нужда от раздвижване на тялото, особено на гърба.
  За хора, които имат болки във врата и гърба.
  За всеки, който предпочита по-щадяща йога практика с плавно движение и по-лесни за изпълнение пози.
  В случай, че желаете да подобрите цялостно стойката си и визията си, тези класове ще ви бъдат от полза.
  Тъй като терапевтичната йога включва дихателни упражнения и релаксация, влиянието й е не само върху физическото тяло, но и върху вътрешния мир.
  Водещи: Люба Комитова и Лиляна Русева
  Записване и запазване на място:
  Тел. за връзка - 0887 68 99 03 - Люба Комитова
  В залата могат да практикуват едновременно 8 човека.
  Запазването на място става с обаждане по телефона и заявяване на желанието ви да се присъедините в тази група.
  Цени:
  Еднократни посещения - 9лв. /допускат се само, ако има места в залата. С предимство са хората с карта/
  Карта за 8 посещения, за един месец - 56лв.
  Работим и с карти Мултиспорт. 

  Вижте по-малко
  Виж повече
 • нд
  20
  юни
  2021
  9:00зала Анахата, Проектантска организация, ет.6

  rpt

  МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ЙОГА – БУРГАС – 2021г.

  ЦЕНТЪР ЗА ЙОГА И ПСИХОЛОГИЯ - ХРИДАЯ

  Заповядайте да отпразнуваме деня на йога заЕдно на 20 юни (неделя)! J

  Вече седма година организираме честване по повод Международния ден на йога – 21 юни. За нас от Хридая, тази година е специална. Имаме юбилей – 20 години от основаването на йога центъра. Ще се радваме да споделим с Вас практики-презентации в различни стилове с нашите водещи – Люба Комитова, Мария Червенкова, Лиляна Русева, Йордан Червенков, Аглика Костадинова. За тези, които няма да могат да бъдат с нас на живо, сме подготвили и практика онлайн J

  *С цел да осигурим комфорт и дистанция, класовете са предварително записване – 0885 53 73 72. Местата в залите ни са ограничени. Можете да участвате в повече от един клас. По възможност бъдете готови с удобни дрехи и лични постелки или хавлийки.

  Вход – усмивка и добро настроение!

  Очакваме Ви в студията ни в Проектантска организация:

  Студио „Анахата“ , етаж 6:

  09:00-09:45ч. – „Сурия мандала намаскар“ – виняса йога с  Йордан

  10:00-10:45ч. - "30 минути Ащанга виняса - за натовареното ежедневие" с Аглика

  11:00-11-45ч. – Пауър йога – „Да събудим вътрешната сила“ с Лиляна

  Студио „Самхита“, етаж 3:

  16:00ч. 17:30ч.– Пранаяма (дихателни техники), Йога практика и Медитация с тибетски купи в хамак – нов поглед към йога с Мария и Люба

  Намасте!

  Виж повече
 • пн
  05
  юли
  2021
  нд
  11
  юли
  2021
  след 14:00 часаПриморско, хотел Белица***

  ЛЯТНА ЙОГА ВАКАНЦИЯ НА МОРЕ - СИНЕВА

  „Йога за баланс на тялото и ума”

  Каним Ви на юбилейното ни събитие 20 години Хридая
  Място - Приморско, хотел „Белица“***

  Дати: 05 - 11.07.2021г.

  Радваме се, че имаме възможността да Ви поканим и това лято да бъдем заедно, и да споделим с Вас нашия опит в необятния свят на йога, както и да си подарим мигове на морския бряг в компанията на приятели.

  Има нещо, което прави 2021 по-специална за нас и това е 20 години от основаването на Хридая! През всички тези години ни е водила идеята за повишаване качеството на живот, на всеки стъпил на пътя наричан йога - науката за хармонията в природата и човека. За нас е чест да ви поканим, да бъдете с нас!

  Водещи: Люба Комитова, Мария Червенкова, Йордан Червенков, Мария Касова

  Всички водещи са професионалисти в областите, които ще представят.

  Тази ЛЯТНА ЙОГА ВАКАНЦИЯ е подходяща за Вас, ако имате желание да се откъснете за малко от ежедневието си и да навлезете в магичния свят на йога, практикувайки изящните асани за хармонизиране на цялостната човешка структура - тяло-емоция -ум. Също така ще имате възможността да участвате в трансформиращите медитации, които напоследък са много  актуални поради силното им влияние върху устойчивостта на психиката.  Разбира се ще правим и дихателни упражнения специално за повишаване на способностите ни да контролираме своята вътрешна сила. Всичко това помага да се освободим от стреса и да се настроим позитивно. Ще имате възможността да участвате в психологическия тренинг: „Колаж на душата – Емоциите” и да се научите да формулирате утвърждения, които да ползвате само вие, за вашите цели и идеи.

  За желаещите да се докоснат до мистиката на древните траки, предлагаме разходка до Бегликташ, невероятния Созопол и резервата с водните лилии.  

  Какво включва програмата?

  Йога практики - сутрин и следобед по предварително изготвена програма;

  Медитация или релаксация – следобед;

  Теория за йога – Сутрите на Патанджали като източник на информация за пътя на йогина;

  Психология – позитивното мислене и санкалпата (утвържденията);

  Звукова терапия с тибетски пеещи купи, китара, коши и други инструменти;

  Разходки и плаж през деня;

  А вечер се събираме и се забавляваме 🙂

  Според интересите на групата можем да добавим още теми, които да обогатят времето, в което сме заедно.

  Стиловете йога, които ви предлагаме са няколко:

  Класическа йога – подходяща за всеки
  Ащанга виняса йога – въведение и практика с Мария Червенкова
  Мандала виняса йога въведение и практика с Йордан Червенков

   

  Още нещо 🙂

  Понякога на такива места срещаме някого, откриваме приятели и разбираме, че съдбата ни води към най-доброто, когато сме в хармония със себе си…

  За хотела:

  Локацията на х. „Белица“ е много добра! Намира се на 5 мин. до център на Приморско, и 5 мин. до северния плаж - известен като плажът до Перла. Хотелът разполага с басейн, шезлонги и градина за почивка. Детска площадка. Има и тенис корт.

  Йога практиките се провеждат в зала и на открито в двора на хотела, а понякога на брега на морето.  

  За инструкторите:

  Люба Комитова е практикуващ психотерапевт по метода на Позитивната психотерапия – Позитум и магистър психолог. Притежава дипломи за учител по йога към Международната организация по йога и към НСА/БФЙ. Люба се занимава с йога близо от 30 години и е основател на "Хридая" през 2001г.  В годините на своята практика като учител по йога е разработила стила - Хридая йога, подходящ за съвременния начин на живот в България.

  Според Люба човек е тясно свързан с природата и за да се чувстваме добре трябва да развием усещане за тази връзка и да бъдем в синхрон с природните принципи. В науките йога и психология се предлагат много начини за постигане на вътрешен баланс и добро здраве. За хората, които желаят да практикуват йога или да се запознаят с някой от психологичните методи за самоконтрол на емоциите, в тази йога ваканция има предвидени тренинги именно в тази посока.  "Пътят започва с желание, след това продължава с воля и чак тогава, постепенно се разкриват нови възможности на духа в нас." ЛК

   

   

  Мария Червенкова е йога инструктор в Хридая и води практики по йога през последните 10 години. Мария е юрист по професия, но връзката й с йога е от детските й години. Дипломирана е като Ащанга виняса йога инструктор към Българска Ащанга Йога Академия и е сертифициран йога инструктор в стиловете: Класическа хатха йога, Флай йога, Арт и Партнер йога. Мария е личност, която влага разбиране и интуиция в своите йога класове, като това създава усещане за йога атмосфера. 

   

   

  Йордан Червенков води практики в Хридая, в един нов стил йога - Мандала виняса йога и също Класическа хатха йога. Йордан ще ни представи мандалата като начин за преминаване от поза в поза, следвайки хармонията на симетрията на същинската мандала. Йордан е инструктор по йога, който има нестандартен поглед към йога пракитката и успява да съчетае принципите за изпълнение на асаните със съвременните потребности на хората.

   

   

   

   

   

   

  Мария Касова е коуч, мотиватор и трейнър от 15 години. Нейната страст е да помага на екипите и хората да постигат оптимални резултати и лично удовлетворение. Тя е живяла и работила в повече от 60 страни във всички континенти в света. Този опит и дава прозрението, че топлината, добрината и толерантността са основни за истинските човешки връзки.

  Мария е завършила множество коучнинг курсове, както и хипнотерапия. Тя може да подготвя преподаватели по Невро-лингвисточно програмиране (НЛП), притежава диплома по приложна положителна психология и работи основно с международни финансови, фармацевтични и медийни корпорации. 

   

   


  Как да се запишете за йога ваканцията?

  Изберете подходящия за вас пакет и се обадете по телефона, за да ви запишем.

  Важно! Местата, които сме запазили са за 40 човека. Желаем да бъдем по-малко хора тази година, за да имаме спокойствие по време на заниманията и практиките. Затова, ако искате да участвате, помислете и решене навреме.

  Има на разположение само още 5 двойни стаи. Самостоятелните стаи вече са заети.

  Пакетните цени включват: нощувка + закуска и вечеря + цялата програма. На разположение е басейнът и шезлонгите, тенис корта, детският кът в градината на хотела. 

   

  Пакетна цена за 6 нощувки, за един човек:

  Възрастен в двойна стая – 530лв.

  Отстъпка може да се ползва при заплащане на цялата сума до 15.06.2021г. - 500лв.

  - за деца/2-7 г./ настанени на нормално легло – 198,00 лв.

  за деца от 7 до 12г. - 228лв.
  - за деца/2-12 г./ настанени на допълнително легло при двама възрастни в стая – 85,20лв.

  Възрастен в самостоятелна стая660лв.

  Отстъпка може да се ползва при заплащане на цялата сума до 15.06.2021г. - 630лв.

   

  Пакетна цена за 5 нощувки
  Възрастен в двойна стая 447лв.

  Отстъпка може да се ползва при заплащане на цялата сума до 15.06.2021г. - 417лв.

  - за деца/2-7 г./ настанени на нормално легло – 165 лв.

  за деца от 7 до 12г. - 190лв.
  - за деца/2-12 г./ настанени на допълнително легло при двама възрастни в стая –71 лв.

  Възрастен в самостоятелна стая555,00 лв.

  Отстъпка може да се ползва при заплащане на цялата сума до 15.06.2021г. - 525лв.

   

  Пакетна цена за 4 нощувки
  Възрастен в двойна стая – 360лв.

  Отстъпка може да се ползва при заплащане на цялата сума до 15.06.2021г. - 330лв.

  - за деца/2-7 г./ настанени на нормално легло – 132лв.

  за деца от 7 до 12г. - 152лв.
  - за деца/2-12 г./ настанени на допълнително легло при двама възрастни в стая – 56,80лв.
  Възрастен в самостоятелна стая450лв.

  Отстъпка може да се ползва при заплащане на цялата сума до 15.06.2021г. - 420лв.

   

  Заплащането можете да направите в брой, с карта или по банков път.

  Запазването на място става със заплащане на капаро от 50% от сумата на вашия пакет.

  Капаро можем да върнем само седмица след внасянето му като се удържат 10% от сумата.

  До 20.06.2021г. трябва да внесете втората част от сумата, останалите 50%. При неизпълнение на тези условия ще считаме заявката за анулирана.

  Заплащане:

  В брой можете да платите в офиса ни в Проектантска организация, ет. 3, 314

  За банково плащане ползвайте следните данни:
  IBAN: BG35BGUS91601006196400
  "Център за йога и психология - Хридая" ЕООД

  Люба Комитова

   

  За записване и повече информация позвънете на посочените телефони за контакти:

  Люба Комитова - 0887 689903

  Мария Червенкова - 0885 537372

   

  Бъдете здрави и позитивни!

   

  Виж повече
 • вт
  27
  юли
  2021
  сб
  31
  юли
  2021
  14:00Боровец, хотел Ела***

  Лятна ваканция в Боровец - Йога в прегръдката на планината 

  Каним Ви на юбилейното ни събитие - 20 години Хридая

  Йога и медитация с Люба Комитова, Мария Червенкова, Лили Русева и Йордан Червенков

  Вдъхновени от Рила и с желание да си заредим с енергия през лятото, тази година Ви предлагаме няколко дни в Боровец с програма, включваща разходки в планината, йога практика сутрин, а следобед - медитация - класическа и с тибетски пеещи купи. Подготвяме и специален тренинг за емоционален баланс със създаване на "котва" /личен код/.

  Хората, които не се занимават с йога биха моли да участват във всичко друго в програмата, защото идеята ни е да се чувствате комфортно. Мястото, което избрахме не е случайно – хотел Ела - в центъра на Боровец, с прекрасни условия за почивка. Може би сте чували, че Рила има особена енергия. И, ако обичате природата, ако ви допада да вървите сред борова гора и да се наслаждавате на гледката, то тогава това събитие е подходящо за вас.

  Всъщност в основата на вътрешната хармония стои връзката ни с природните сили и начинът, по който те внасят хармония в нас и около нас. Пътят на йога, в известен смисъл, е начин да постигнем хармония в себе си на три нива - тяло, ум и емоция, като това ни прави по-силни и устойчиви на предизвикателствата в живота.

  За кого е подходяща тази планинска ваканция?

  • За всеки, който обича природата и иска да почерпи енергия от нея;
  • За хора, които имат желание да практикуват йога за здраве – подбрани упражнения и практики.
  • За всеки, който иска да научи основни йогийски техники за дишане – Пранаяма, които помагат за повишаване на имунната система. Включени са и Мудри с пръстите на ръцете и положение на тялото, Бандхи - йогийски техники за контрол на енергията в тялото …
  • Ако имате интерес как мисленето влияе на настроението, от което се влияят емоциите и съответно се нарушава вътрешния баланс на човека, което води до отслабване на имунитета и уязвимост към външни влияния. Имаме специална тема с теория и практика за позитивното мисленеПринципи за емоционален баланс от позитивната психотерапия!
  • Ако искате да се откъснете за няколко дни от ежедневието си и просто да релаксирате, ще имате такава възможност.
  • Ако не сте участвали в медитация с тибетски купи, то това е възможност да опитате 

                                      Можем да продължим да изброяваме, но нека да останат и някой неща за изненада 🙂

  Това е предварителната програма:

  Сутрин – Класическа йога практика, подходяща за всеки и дихателни упражнения – Пранаяма

  + Въведение в Ащанга йога и Хатха йога флоу

  След закуската – разходки до: хижа Мусала, Царска Бистрица и други близки местности ..

  Следобед – йога и психология – детайлите и ползата от асаните – теория и практика с акцент върху отделни пози. Считаме, че за да практикуваш йога трябва да се вникне в смисъла от изпълнението на позитте и защо се практикуват. Йога има и терапевтично влияние върху тялото и ума!

  Теория и практика за "Позитивното мислене и как да го прилагаме в еженевието си."

  След това – медитативни техники и тренинги.

  Вечер след вечеря се събираме и се разхождаме, забавляваме се, почиваме си.

  Заповядайте!

  За нас:

  Люба Комитова е практикуващ психотерапивт по метода на Позитум - позитивна психотерапия и йога учител с няколко дипломи като някой от тях са тези от НСА/БФЙ и Международната Федерация по йога. Люба се занимава с йога близо 30 години и е основател на "Хридая" през 2001г. В годините на своята практика като учител по йога е разработила стила - Хридая йога, подходящ за съвременния начин на живот в България.

  Според Люба човек е тясно свързан с природата и за да се чувстваме добре трябва да развием усещане за тази връзка и да бъдем в синхрон с природните принципи. В науките йога и психология се предлагат много начини за постигане на вътрешен баланс и добро здраве. За хората, които желаят да практикуват йога или да се запознаят с някой от психологичните методи за самоконтрол на емоциите, в тази йога ваканция има предвидени тренинги именно в тази посока.  "Пътят започва с желание, след това продължава с воля и чак тогава, постепенно се разкриват нови възможности на духа в нас." ЛК

   

  Мария Червенкова е йога инструктор в Хридая и води практики по йога през последните 10 години. Мария е юрист по професия, но връзката й с йога е от детските й години. Дипломирана е като Ащанга виняса йога инструктор към Българска Ащанга Йога Академия и е сертифициран йога инструктор в стиловете: Класическа хатха йога, Флай йога, Арт и Партнер йога. Мария е личност, която влага разбиране и интуиция в своите йога класове, като това създава усещане за йога атмосфера. 

   

   

  Йордан Червенков води практики в Хридая, в един нов стил йога - Мандала виняса йога и също Класическа хатха йога. Йордан ще ни представи мандалата като

  начин за преминаване от поза в поза, следвайки хармонията на симетрията на същинската мандала. Йордан е инструктор по йога, който има нестандартен поглед към йога пракитката и успява да съчетае принципите за изпълнение на асаните със съвременните потребности на хората.

   

   

   

   

  Лили Русева - инструктор по йога в Хридая от 10 години като усъвършенства съвременния стил - Пауър йога, но също така води класове и по Класическа и Въздушна йога. Лили е вдъхновяваща и харизматична личност. В нейните часове можете да се потопите в света на йога неусетно, защото динамиката и финесът, с който тя води въвеждат ума и тялото в хармония. 

   

   

   


  Започваме ранно записване с по-ниска цена!

  До 15 юни 2021г. е периодът с ранно записване!

  Към цената за ваканцията на планина са включени:

  Четири нощувки със закуски и вечери на блок маса + цялата програма, безплатен фитнес и една сауна (за целия период)

  Цена за възрастен в двойна стая – 284лв., след 15.06.2021 цената е 334лв.

  Цена за дете от 2 до 12г. в двойна стая – 116лв.

  Цена за възрастен в самостоятелна стая –  324лв. след 15.06.2021 цената е 374лв.

   

  За ранното записване крайният срок е 15.06.2021г.

  Местата са за 40 човека.

  Заплащането можете да направите в брой, с карта или по банков път.

  Запазването на място става със заплащане на капаро от 50% от сумата на вашия пакет.

  Капаро можем да върнем само седмица след внасянето му като се удържат 10% от сумата.

  До 30.06.2021г. трябва да внесете втората част от сумата, останалите 50%. При неизпълнение на тези условия ще считаме заявката за анулирана.

  Заплащане:

  В брой можете да платите в офиса ни в Проектантска организация, ет. 3, 314

  За банково плащане ползвайте следните данни:
  СНЦ "Йога център - Хридая",
  IBAN BG41UNCR70001522428591

  гр. Бургас, ул. "Славянска" 31

  Люба Комитова

  За записване и повече информация позвънете на посочените телефони за контакти:

  Люба Комитова - 0887 689903

  Мария Червенкова - 0885 537372

  Бъдете здрави и позитивни!

  Животът е дар, живейте го щастливи!

  Виж повече