Предстоящи събитияВсички събития
Записване за участие в събитие

Очаквайте скоро

Event Information:

 • вт
  19
  ян.
  2021
  вт
  23
  февр.
  2021

  Йога за начинаещи

  17:30-18:30ч.

  От 19.01.21г. стартираме йога класове, подходящи за всички, които искат да опитат за първи път йога или да подновят практиката си след прекъсване.

  Часовете ще се провеждат в дните вторник и четвъртък от 17:30 – 18:30ч. с водещи Люба и Йордан!

  Какво да очаквате от тези класове?

  - Овладяване на основните асани (йогийски пози) като се започва с най-лесните, раздвижващи упражнения и постепенно се постига ниво на правилно изпълнение, което е съобразено с индивидуалните възможности на човека.

  - Изучаване на дихателни упражнения от йога.

  - Рeлаксация и медитация* - практически и теоретични познания.

  *За желаещите да практикуват системно медитация имаме други часове, в които можете да участвате допълнително.    

  Месечна карта за 8 часа - 56лв. 

  За записване и повече информация: 0887689903 – Люба Комитова, 0887019520 – Йордан Червенков.

  В залата се спазват всички необходими противоепидемични мерки. Местата са ограничени съобразно ситуацията в страната.

  "Йога център Хридая е основан през 2001г. През всички тези години ме е водила идеята за подобряване качеството на живот на човека, като по пътя към реализиране на тази цел, намирам за най-важно грижата за здравето - физическо и емоционално. Също така мисля, че ако човек се стреми към себепознание или към разбиране на човешката природа, то в йога има толкова много информация, че едва ли някой може да обхване всичко, а какво остава да го разбере и приложи . Но, все пак, дори и само някой неща, като асаните примерно, или дихателните упражнения, са достатъчни, за да почувстваме промените, благотворния ефект и баланса, които се появяват от само себе си скоро след като започнем да правим своята йога практика. Казвам - своята, защото йога практиката е нещо много лично, което не се сравнява с уменията на другите. Тоест, независимо, че практикуваме йога в група, практиката е лична, защото е съобразена с индивидуалните способности и потребности. Не е нужно да се полагат сложни усилия, не, само трябва да се преодолее притеснението от новото или може би неизвестното, после пътят е ясен - спокойно и без напрежение вървим по пътя към удовлетворението от това, което правим за себе си " - Люба Комитова