Предстоящи събитияВсички събития
Записване за участие в събитие

Очаквайте скоро

Event Information:

 • пн
  08
  фев.
  2021
  нд
  28
  мар.
  2021

  Въздушна йога, Флай пилатес и стречинг

  17:30-18:30ч.студио "Самхита", "Проектантска организация", ет.3
  Заповядайте на вълнуващо преживяване във въздуха! Един нов поглед в света на йога!
   
  От 8 февруари - всеки понеделник от 17:30ч. - Въздушна йога с Гери.
   
  От 10 февруари - всяка сряда от 17:30ч. и неделя от 10:00ч. - Флай Пилатес и Стречинг с Койна.
   
  Място - Студио "Самхита" (на ет 3, в Проектантска организация)
   

  Въздушната йога практика се изпълнява с помощта на люлка-хамак и е подходяща е за всеки. Това е нов стил в йога, който може да се практикува без да сте се занимавали до сега с подобни упражнения. Това е чудесен начин да се отърсите от ежедневния стрес, защото е забавно, приятно и освен това  полезно за тялото, тъй като, използвайки люлките се увеличава ефективността на позите. Системното практикуване на въздушна йога  укрепва мускулатурата на тялото, подобрява гъвкавостта на гръбнака и подвижността на ставите. 

  Флай Пилатес и стречинг е система за упражнения, които също се извършват с помощта на люлка, хамак. Подходящо за почитателите на динамични и екстремни упражнения. Чрез този метод за кратко време се изгражда цялостно мускулатурата и се постига висока степен на сила, издръжливост и гъвкавост.  Укрепва се кръста и се повишава потенциала на дишането и самоконтрола.

  Още нещо – при изпълнение на обърнатите пози /при които главата е по-близо до земята от сърцето/, използвайки люлката, изпълнението е съвсем различно – гръбнака се издължава и се увеличават се междупрешленните пространства, което има изключително полезно въздействие, предвид статичния начин на живот при много хора. Стимулира се кръвообращението, подобрява се функционирането на нервната система и се облекчават болките гърба. 

  Тези класове имат въздействие и върху емоционалното състояние на човека, защото по време на часа се създават приятни емоции, хората се настройват позитивно и така се преодолява ежедневния стрес.

  Никога не е късно да опитате нещо ново 🙂 може да Ви хареса!
   
  Цени и записване:
  • Еднократно посещение - 12лв. 
  • Карта за 4 часа - 34лв.
  • Карта за 8 часа - 64лв.
  Записването е предварително във Вайбър групата на Хридая за въздушна йога и флай пилатес.
  Свържете се с нас, за да ви добавим.

  Мария Кирова - Червенкова - 0885 53 73 72 

  Люба Комитова - 0887 68 99 03