Предстоящи събитияВсички събития
Записване за участие в събитие
 • вт
  11
  апр.
  2023
  16:45 - 17:45Студио Мандала, Проектантска организация, ет.3

  МЕДИТАЦИЯ - теория и практика с методи, които всеки желаещ може да усвои, за да може успешно да медитира!

  Всеки вторник от 16:45ч. в зала "Мандала" (място в залата - 10 човека)

  Водещ - Люба Комитова

  Подходящо за начинаещи!

  Основни практики по медитация

  Тези класове са подходящи за хора, които не са се занимавали с медитация или имат само обща култура по темата за медитацията.

  Какво включват уроците:

  • Лекции за произхода и същността на понятието медитация.
  • За какво се използва медитацията в съвременния начин на живот?
  • Безопасно практикуване на медитация.
  • Състоянията на съзнание по време на медитация и терапевтичното влияние от практиките.
  • Какво е Тета и Алфа състояние на съзнанието и защо се използват за лечение! Важна тема, на която ще обърна специално внимание.
  • Защо е важно да сме компетентни? На кого и на какво да се доверим?
  • Как да изберем своя метод за медитация?

  Практики:

  В тези уроци ще преподам над 10 техники, с които може да се практикува безопасно медитация.

  Някой от тези техники са с музика, други с дишане, а някой с движение 🙂

  Тъй като корените на понятието медитация са от източния свят, но по принцип това, което ние разбираме за медитация се е практикувало винаги и във всички народи под други имена, в нашите класове ще разгледаме и опитаме да приложим различни подходи. Целта е само една - да намерите най-доброто за вас!

  Рано или късно всеки търсещ намира пътя.

  Ще се радвам да вървим заедно по пътя на знанието, защото медитацията е като светлина по този път.

  За Люба Комитова

  Люба Комитова  е психолог – психотерапевт и работи с групи и индивидуално. Провежда психологически тренинги, констелации, регресии и хипнотични сеанси. През последните 12 години организира йога лагери, ритрийти и семинари на теми свързани с йога, психология и психотерапия. Люба Комитова е дипломирана към Висбаденската академия по позитивна психотерапия (WIAP). Тя е йога учител и треньор по йога (дипломирана към НСА/БФЙ и Международната федерация по йога). Започва да се занимава с йога през 1995г. Преди това интересът й към окултните учения я отвежда в различни школи за духовно развитие, но посоката, която избира е йога, тъй като разбира, че в йога има всичко необходимо за постигане на баланс в тялото и ума. През 2002г. Люба основава Йога център Хридая, който прераства в Център за йога и психология, а по-късно и като - Източна Академия - Хридая. В класовете на Люба се практикува - Хридая йога, която е интегрална йога и включва всички - осем степени на йога. Освен това Люба се занимава и с Рейки. Тя е Рейки мастер - трето ниво. В практиките си тя прилага рейки медитации и дихателни техники. Най-важното според нея е да запазим чист душевния си мир, за да се развиваме в синхрон с принципите на природата.

  „Бих се радвала повече хора да се докоснат до древната мъдрост и да почерпят от нея сила и вдъхновение по пътя към своето щастие, реализация или спокойно съществуване. Всеки човек притежава сила и има своето място в света. Нашата цел, когато започнем да се занимаваме с йога или друго учение за себепознание, е да разбираме по-добре собствените си заложби, да ги развием и да изпълним живота си с радост, защото всеки миг от живота е шанс за физически и душевни преживявания. Пътят на себепознанието, разбира се, не е лесен, но пък това което ни се разкрива ден след ден си струва усилието.“ ЛК


  Как да се запишете?

  Ако желаете да посещавате тези класове, обадете са на телефона за контакт и ще ви запишем.

  Място в залата - 10 човека

  Карта за 4 урока - 36лв. / картите са валидни за един месец

  Еднократни посещения - 12 лв.

  Телефон за контакт: 0887 689903 - Люба Комитова

  Виж повече
 • сб
  22
  апр.
  2023
  13:00 - 17:00зала Анахата, ет. 6, гр. Бургас, бул. "Стефан Стамболов" № 120

  ПСИХОЛОГИЧЕСКА КОНСТЕЛАЦИЯ - РОДОВИ И ДУХОВНИ ВРЪЗКИ

  Водещ - Люба Комитова

   

  Кой съм аз? Понякога се питам, дали има човек, който не си е задавал този въпрос? Може би това е въпросът, чийто отговор е в самия него – Аз съм! Мантрата Со Хам означава  Аз съм. Това е една велика мантра (думи с енергия) за самоосъзнаване, ключ към същността ни.

  И така тръгнем ли веднъж по пътя на себепознанието можем да сме сигурни, че той ще минава през трудни пътеки, стръмни склонове и мистериозни пещери. Едно от най-големите предизвикателства е изборът, който непрестанно ще трябва да правим, защото не всеки ще е съгласен с нас, не всеки ще хареса пътя, по който сме избрали да вървим. Често най-близките ни хора се оказват най-голямата пречка!Те сякаш не ни разбират. Така достигаме до момент, в който се питаме дали познаваме добре хората, с които сме свързани – родители, роднини, приятели?

  Когато погледнем в миналото, дали не се оказва, че има хора, с които нямаме родствена връзка, но чувстваме по-близки от роднините си? Да, понякога се случва така, някой е уж чужд човек, а кара сърцето да трепва. А най-близки хора се чувстват като врагове!

  Животът ни е преходен, като река е, променяме се ние - променят се и другите… А промените, които носят най-много удовлетворение са тези, които ни карат да се чувстваме свободни, независими. За да направим промяна в себе си със сигурност имаме съгласието на свободната си воля! За да чуем този личен, вътрешен глас трябва да знаем кои сме. Тогава вземаме най-важните решения, тези решения, които променят посоката на живота ни и които ни карат да отстояваме пред трудностите.  Ние имаме източник на безценна информация и това е подсъзнанието и несъзнаваното. Там, в тези дълбоки нива на съзнанието, е запечатана тайната за нашите желания, стремежи, поведение и реакции. Ние избираме хората, с които да контактуваме, подсъзнателно! Ние – хората, имаме уникална система за разкодиране на невербалното поведение, което, както знаем, е  спонтанно, тоест не подвежда. Ако слушаме интуицията си, няма да сгрешим.

  Родът е коренът на всеки човек. Но има и други връзки, наричаме ги – духовни връзки. Това са хората, с които се чувстваме най-добре. Затова е важно партньорът в живота да бъде близък душевно, за да има разбирателство. Тогава ще можем да се разгърнем и да живеем щастливо, дори и да не сме много богати или успешни в работата. Кръвната връзка ни дава всичко научено и постигнато от нашите предци. Духовната връзка ни помага да бъдем себе си.

  Констелацията е прекрасен начин да видим картината на живота си отстрани, да я преценим и да подредим, ако е необходимо, „пъзела”. Констелацията е подход в психотерапията, чрез който можете да откриете нови идеи, за да се освободите от излишното и негативното в живота си и да предприемете действие в хармония с вашата същинска природа.

  За водещия

  За Люба Комитова

  Люба Комитова  е психолог – психотерапевт и йога учител. Дипломирана е към Висбаденската Академия (WIAP) и (НСА/БФЙ и Международната федерация по йога)  Започва да се занимава с йога през 1995г. Преди това интересът й към окултните учения я отвежда в различни школи за духовно развитие, но посоката, която избира е йога, тъй като в йога има всичко необходимо за постигане на баланс в тялото и ума. През 2002г. Люба основава Йога център Хридая, който прераства в Център за йога и психология, а по-късно и като - Източна Академия - Хридая. Целта е преди всичко практикуване на интегрална йога, която включва всички - осем степени на йога; провеждането на психотерапевтични семинари и тренинги; психологически констелации; ритрийти ; за вътрешен баланс и себепознание; курсове и обучения за йога практикуващите, както и психологични и хипнотични уъркшопове. Люба е Рейки мастер - трето ниво и в практиките си прилага рейки методи. През последните години нарича стила на своите практики - Хридая йога. Люба е практикуващ психотерапевт и провежда психотерапия, хипноза, медитации, констелации, регресии и енергийни сеанси с Рейки. Най-важното според нея е да запазим чист душевния си мир, за да се развиваме в синхрон с принципите на природата. 

  „Бих се радвала повече хора да се докоснат до древната мъдрост и да почерпят от нея сила и вдъхновение по пътя към своето щастие, реализация или спокойно съществуване. Всеки човек притежава сила и има своето място в света. Нашата цел, когато започнем да се занимаваме с йога или друго учение за себепознание, е да разбираме по-добре собствените си заложби, да ги развием и да изпълним живота си с радост, защото всеки миг от живота е шанс за физически и душевни преживявания. Пътят на себепознанието, разбира се, не е лесен, но пък това което ни се разкрива ден след ден си струва усилието.“ ЛК


  Записване и запазване на място:

  Групата може да бъде не по-голяма от 12 човека

  При ранно записване, до 09.04.2023г.  таксата е – 40лв.

  След тази дата таксата е 50лв.

  Краен срок за записване - 19.04.2023г.

  Виж повече
 • пн
  03
  юли
  2023
  пт
  07
  юли
  2023
  14:00СПА Хотел Исмена**** Девин

   

  ЛЕТЕН РИТРИЙТ В СЪРЦЕТО НА РОДОПИТЕ

   

   

  Каним Ви в "Исмена СПА Хотел", гр. Девин, за да направим нещо наистина красиво за себе си и да вдишаме прана (жизнена сила) от тази изпълнена с тайнство и мистика планина.

  Дати: 3 - 7 юли 2023г. - четири дни, за себе си!

   

   

  Темите на ритрийта:

  "Еликсир за душата - инсайт" - водена медитация с музика и движение

  "Самоконтрол на времето" - психологическа констелация

  "Звукът на тишината" - медитация

  За кого е подходящ този ритрийт?

  • За хора, които имат интерес към източната философия, по-специално по темите в този ритрийт - медитация, дишане, контрол на ума и работа с по-фините измерения 🙂 
  •  За семейства с деца, защото "Исмена" е затворен комплекс и има място за игра и детски кът!
  • Подходящ е също за всеки, търсещ спокойствие и красота;
  • За хора, които имат интерес към Йога, Рейки, психология и себепознание;
  • За почитателите на разходки в гората; 

  Практики:

  Сутрин - Йога за всеки,  особеност на практиките - всяка практика е с насоченост към хармонизирането на изпълнението на позата с естествените възможности и потребности на човека.

  Следобед - при хубаво време, на поляната - дихателни техники и зареждаща с прана / ки медитация от Рейки. Става въпрос за специфични умения, които се постигат при изпълнение на техниките. Много хора по света практикуват Рейки и Йога, но резултати има, само когато се практикува коректно, тоест правилно.

  По-късен следобед - тренинги, дискусии и медитации. Темите на ритрийта  дават информация за насочеността на тренингите. ВРЕМЕ - ИНСАЙТ - ТИШИНА. Ние непрестанно преминаваме от миналото в бъдещето, а настоящият момент е само миг, но той е най-важен, защото в него чувстваме живота и в него се случва всичко. Имаме своето тяло, благодарение на което изпитваме чувства, емоции - радост и болка. А дали даваме на тялото си това, от което се нуждае, вслушваме ли се в неговия глас, разбираме ли го? Понякога имаме ИНСАЙТ, онзи миг, в който просветва реалната картина и всеки сложен въпрос става лесен, а нашата душа утихва в същността си...

  Разходки:

  Предвидени са две разходки по Еко пътеки. 

  Релакс: 

  СПА Хотел Исмена има прекрасен СПА център и басейни - вътрешен и външен. В свободното си време можете да ги посещавате. Поляните също са чудесни за релакс. В двора има и чешми с минерална вода! Водата в хотела също е минерална. 

  Всичко в този ритрийт е  посветено на вътрешния свят и естествената хармония, присъща за всеки човек. Медитациите, йога практиките и темите за дискусия са на базата на древни трансформиращи техники от източни учения, с помощта на които се преработват конфликтни моменти от миналото, състояния на дискомфорт и натрупани напрежения. Ще разгледаме детайли от философията на йога за цялостната структура на човека, за да развием по-добро ниво на себепознание, което създава усещане за спокойствие.

  Темата - "Самоконтрол на времето" е свързана с приоритетите в живота и се провежда като констелация.  Констелациите станаха популярни напоследък, тъй като са много приятен и лесен начин да се види и почувства картината на живота. Ако не сте участвали в констелация до сега, ще имате възможност да го направите 🙂  Често след това, а понякога и по време на тренинга, се преживява инсайт /прозрение/. Така получаваме  спонтанно ясна и точна представа от къде идва напрежението, какъв е проблемът и как да го решим. 

  Всъщност, ако се стремим към някакъв вътрешен баланс - тайната е в личната ни философия за живота. От древни времена, личности са тръгвали по пътя на себепознанието и благодарение на тях до нас са достигнали текстове с методи и техники, сочещи пътя за човешкото развитие, за да живеем по-добре. Тези личности наричаме учители, мъдреци и адепти. Примерно мъдрецът Патанджали е известен с Йога сутрите, които са се превърнали в наръчник на всеки, занимаващ се с йога, а и не само с йога.  Нашата цел е да следваме пътя, разбирайки силата на всяка техника, всяко послание, всяка сентенция. Това е целта ни - синхрон в системата - тяло, ум и емоция. 

  Благодарим за вниманието!

  Екип на Хридая

  За водещия - Люба Комитова

  Люба Комитова  е психолог – психотерапевт (дипломирана към Висбаденската академия по позитивна психотерапия (WIAP), йога учител и треньор по йога (дипломирана към НСА/БФЙ и Международната федерация по йога). Започва да се занимава с йога през 1995г., а през 2002г. основава Хридая - център за йога и психология. След близо трийсет години практически и теоретични занимания в сферата на йога и други учения за разгръщане на потенциала на човека, Люба Комитова създава стила Хридая йога, който се практикува в Хридая - център за йога и психология. Люба е Рейки мастер - трето ниво. В годините съчетава Йога и Рейки в практиките си и психотерапията. Като психотерапевт работи с групи и индивидуално. Провежда психологически тренинги, констелации, регресии и хипнотични сеанси. Най-важното според нея е да запазим чист душевния си мир, за да се развиваме в синхрон с принципите на природата. 

  „Бих се радвала повече хора да се докоснат до древната мъдрост и да почерпят от нея сила и вдъхновение по пътя към своето щастие, реализация или спокойно съществуване. Всеки човек притежава сила и има своето място в света. Нашата цел, когато започнем да се занимаваме с йога или друго учение за себепознание, е да разбираме по-добре собствените си заложби, да ги развием и да изпълним живота си с радост, защото всеки миг от живота е шанс за физически и душевни преживявания. Пътят на себепознанието, разбира се, не е лесен, но пък това което ни се разкрива ден след ден си струва усилието.“ ЛК


  Записване и запазване на място:

  Местата са за не повече от 30 човека! 

  Настаняването може да бъде в двойна стая. За самостоятелно настаняване се ползва двойна стая. 

  Запазването на място до 20.04.2023г. е РАННО ЗАПИСВАНЕ с по-ниска цена!

  За запазване на място в двойна стая трябва да сте двама 🙂 

  Пакетни цени за един човек:

  • В двойна стая - до 20.04.2023г. - 644лв., след тази дата цената е 744лв.  
  • В самостоятелна стая - до 20.04.2023г. - 880лв. след тази дата цената е 980лв.
  • Настаняване на трети възрастен или дете над 12г. в двойна стая, на допълнително легло - до 20.04.2023г. - 500лв. след тази дата цената е 600лв.
  • Деца до 4г., навършени, се настаняват безплатно
  • Деца от 4 до 12г., навършени, се настаняват при двама пълноплащащи възрастни до 20.04.2023г. - 200лв. след тази дата цената е 250 лв.
  • При настаняване в апартамент с две стаи - една спалня и една хол могат да се настанят четири човека по описаните по-горе цени. В този случай се доплащат 116лв. от едно семейство, за къща се доплащат общо 232лв., тъй като се настаняват две семейства. Цените на децата се определят според възрастта им, както е описано по-горе. 

  Цената включва:

  • Участие във всичко по програмата:
  • Четири йога практики - интегрална йога са акцент - особености на индивидуалното изпълнение;
  • Три тренинга  по темите - Констелация в група, Инсайт и дълбинна медитация
  • Дихателни и медитативни практики всеки следобед - от Йога и Рейки
  • Дискусии за фините измерения - гледната точка на изтока за структурата на човека.
  • Две разходки по Еко пътеки, при хубаво време.
  • 4 нощувки със закуски и вечери на блок маса,
  • Ползване на външен басейн,
  • Therma &SPA зона / акватоничен басейн, арома парна баня,
  • Солна сауна,
  • Релакс и тепидариум зона,
  • Приключенски душове/,
  • СПА център/вътрешен басейн с минерална вода, джакузи, контрастен басейн,
  • Релакс зона, парна баня, сауна/,
  • Фитнес,
  • Безжичен интернет, паркинг, курортна такса, 9 % ДДС. 

  За да запазите място трябва да внесете 50% от цената до пет дни след заявяване на желание за участие. Втората половина се внася до 20 май 2023г. 

  Телефон за контакт: 0887 689903 - Люба Комитова

  Виж повече
 • нд
  20
  авг.
  2023
  сб
  26
  авг.
  2023
  14:00Хотел "Белица" гр.Приморско

  МОРСКИ ЙОГА РИТРИЙТ в Приморско

  Йога и медитация – на море през август

  От 20 до 26 август 2023г.

  Шест дни в хотел „Белица”

  Организатор  - Източна Академия - Хридая

  Водещ – Люба Комитова и екип на Хридая

  Йога практика - сутрин

  Медитация на брега на морето

  Плаж и почивка – през деня 🙂

  Уъркшоп – Алфа и Тета – трансформиращите състояния - две сесии

  Медитация с тибетски купи и гонг на Бегликташ или брега на морето

   

  Събитието е подходящо за:

  Всеки, който желае да прави водени йога и медитативни практики в група.

  Семейства с деца – в двора на хотела има градина, детски кът, басейн и шезлонги. Също така има и игрище, на което може да се играе с топка и тенис. При желание на един член на семейството да участва в практиките, а другите да си почиват, имаме предвидена отстъпка за не-практикуващите.

  Подходящо за хора, които имат интерес към йога и темата на ритрийта. Тази година това са Тета и Алфа състоянията на съзнание, които се постигат чрез медитативни техники. Повече по темата вижте в текста по-долу.

   

  Предварителна програма:

  Сутрин – практикуваме йога, подходяща за всеки. Ще имате възможността да правите – ин йога, ресторативна йога и класическа йога с различни акценти – гръб, разтягане, концентрация - по време на практиките.

  Следобед – Лекции, тренинги, медитации. Включва звукова медитация – чрез музика и дихателна техника.

  Още информация за практиките:

  Може би сте опитвали да правите йога, а може сега да искате да опитате за първи път. В практиките, които ще правим на този ритрийт, дали сте практикували или не, няма значение. Класическата йога е подходяща за всеки и включва – раздвижващи тялото упражнения  и основни пози – асани, а накрая правим релаксация. Преди йога практиката ще обясним и направим дихателна техника. Пожелание можете да правите Пранаяма и Медитация и на брега на морето.

  Медитациите, които са подходящи за този период на годината, особено когато сме на море могат да бъдат, както в зала (за да се отдръпнем от външните влияния), така и сред природата – примерно на Бегликташ или на брега на морето.

  Ще имате достатъчно информация за начина, по който да медитирате, защото в програмата ни е включена темата за Алфа и Тета състоянията на съзнанието.

  Във връзка с тази тема е важно да знаем, че когато се използва някой метод или техника за медитация, вълните в мозъка на човека се променят в Алфа и Тета. Това са същите вълни, които се регистрират при полусън и сън със сънища. По време на медитация обаче, ние постигаме това съзнателно. Ако искаме да работим със себе си и да направим промяна, примерно да се освободим от някой навик, използването на медитация може да доведе до много добри резултати. Проблемът е, че не е толкова лесно колкото звучи. И така, ние ще направим лекция – беседа – дискусия, за да изясним тази теория и да направим пълноценна практика. След ритрийта ще можете да практикувате самостоятелно.

  Разходка до Бегликташ с медитация с тибетски купи и гонг (ако времето не позволява ще направим тази медитация в залата за практики) на едно от силните енергийни места в България. Бегликташ е известен с особената си енергия и интересна история. Да медитираш на Бегликташ е наистина запомнящо се преживяване.

  За  хотел „Белица“ Мястото на хотела е на 5 мин. до центъра на Приморско, и 5 мин. до северния плаж - известен като плажът до Перла. Хотелът разполага с голяма градина с цветя и дървета, басейн, шезлонги, открит фитнес и детски кът. Има и игрище подходящо за игри с топка и тенис. Ползването на басейна, шезлонгите, игрището и фитнеса са към пакетната цена.

  Йога практиките се провеждат в зала и на открито в двора на хотела. Медитациите – в залата, на брега на морето и Бегликташ.

  * Организаторите запазват правото си да променят програмата. Понякога възникват непредвидени обстоятелства, поради които се налага да направим промени по програмата.

   

  За водещите на ритрийта:

  Люба Комитова  е психолог – психотерапевт и работи с групи и индивидуално. Провежда психологически тренинги, констелации, регресии и хипнотични сеанси. През последните 12 години организира йога лагери, ритрийти и семинари на теми свързани с йога, психология и психотерапия. Люба Комитова е дипломирана към Висбаденската академия по позитивна психотерапия (WIAP). Тя е йога учител и треньор по йога (дипломирана към НСА/БФЙ и Международната федерация по йога). Люба започва да се занимава с йога през 1995г. Преди това интересът й към окултните учения я отвежда в различни школи за духовно развитие, но посоката, която избира е йога, тъй като разбира, че в йога има всичко необходимо за постигане на баланс в тялото и ума. През 2002г. Люба основава Йога център Хридая, който прераства в Център за йога и психология, а по-късно и като - Източна Академия - Хридая. В класовете на Люба се практикува - Хридая йога, която е интегрална йога и включва всички - осем степени на йога. Освен това Люба се занимава и с Рейки. Тя е Рейки мастер - трето ниво. В практиките си тя прилага рейки медитации и дихателни техники. Най-важното според нея е да запазим чист душевния си мир, за да се развиваме в синхрон с принципите на природата.

   

  Екипът на Хридая ще участва в ритрийта с инструкторски състав.

  ---------------------------------------------------------------------------

  Записване и запазване на място:

  Пакетната цена включва:

  Шест нощувки със закуски и вечери на блок маса.

  Ползване на басейн и шезлонг, игрище за тенис и детска площадка.

  Всичко по програмата - йога практики, лекции, беседи, медитации и групови разходки.

  • Пакет за 6 нощувки в двойна или тройна стая, цена на човек при ранно записване до 30 април 2023г. - 600лв. След тази дата цената е - 650лв.
  • Пакет за 6 нощувки в самостоятелна стая – цена при ранно записване до 30 април 2023г. – 840лв. След тази дата цената е - 890лв.
  • За деца /2-12г./ настанени на редовно легло при ранно записване  до 30 април 2023г. – 388лв. След тази дата цената е - 458лв.
  • За деца /2-12г./ на допълнително легло при двама пълноплащащи,  при ранно записване  до 30 април 2023г. – 262лв. След тази дата цената е - 332лв.

  Капаро – запазването на място става с внасяне на капаро от 50% от цената за ритрийта. Капарото се внася до една седмица след заявяване на участие.

  Доплащането на останалите 50% е при пристигане на събитието.

  Капарото осигурява запазване на стая и място в групата на ритрийта. Капарото не се възстановява след 31 май 2023г.

  Заплащането може да направите в офиса ни в Хридая на адрес: гр. Бургас, бул. "Ст. Стамболов" 120, ет. 3, ст. 314

  Може да платите и по банков път. Ще ви изпратим банковата сметка след заявка за участие.

  Телефон за контакт:

   0887 689903 – Люба Комитова

   

  Виж повече

Event Information:

 • нд
  26
  мар.
  2023

  РЕЙКИ - второ ниво

  12:00 - 19:00Център за йога и психология - Хридая

  Здравейте!

  Представяме ви програмата на обучението за Рейки - второ ниво

  Водещ на курса – Жана Вълкова - Камберов

  (Времетраенето може да бъде по-малко или по-дълго, според броя на участниците)

   

  За да участвате във второ ниво на Рейки трябва да сте преминали през първо ниво и да имате сертификат.

  Във второ ниво се въвеждат допълнителни инструменти за укрепване връзката на практикуващия с Рейки енергията, както и обогатяване на знанията и опита. Заедно със задълбочаване на собствената практика и психическите способности на практикуващия, във Второ ниво се изучава как да се използва Рейки енергията за свързване с други хора от разстояние, както и за лечение с енергията. Разширява се представата за работата с Рейки и в други аспекти на живота.

  След иницииране във Второ ниво вие ще можете да упражнявате своите нови умения върху други хора, тоест ще можете да се опитвате да прилагате енергийно лечение. Това е процес на лично израстване и е свързано с индивидуалните качества на човека.

  Връзката с учителя е от съществено значение. На база на тази връзка се осъществява и по-нататъшният напредък в работата с Рейки.

  За хора, които са инициирани от друг учител е необходимо да представят сертификат от завършено първо ниво. Необходимо е също да се проведе разговор с Жана преди второто ниво.

  Рейки обучението - Второ ниво включва:

  • Човешкото Енергийно Поле
  • Изучаване на Рейки Символите за Второ ниво
  • Получаване на Второ Ниво Инициация
  • Рейки Медитации
  • Разширена Рейки Практика Дистанционно лечение и Практика
  • Подпомагащи Приложения за Професионално Рейки Практикуващия
  • Получаване на Сертификат за Практикуване на Рейки Второ Ниво

  Ако желаете да се включите в това обучение, свържете се с нас на посочените по-долу телефони.

  Благодарим за вниманието!

  Екип на Хридая


  За водещия на курса:

  Жана Вълкова-Камберов е сертифициран в напреднало ниво йога учител. Тя живее и преподава йога в Америка. Откривайки мощното въздействие на йога върху живота на хората, тя задълбочава знанията си в източните учения и придобива различни квалификации. По пътя си на фокусиране върху подкрепата на хората чрез йога, тя усеща и силната си връзка с енергиите, които допълнително подпомагат практиката й във всеки аспект. Това води Жана до посвещение и ежедневна работа с бялата светлина, включваща както Усуи Рейки системата, така и Ангелско и Дракон Рейки. Така тя достига до майсторските нива и получава сертификатите си за: Усуи Рейки Майстор Учител, също и за: Дракон Рейки Еднорог Майстор Учител.


  Запазване на място и заплащане на курса:

  Обучението се провежда в малки групи, не повече от 9 човека.

  Таксата за Второ ниво е 200лв. и включва: обучението, инициация и сертификат.

  При ранно записване до 28.02.2023г. цената е преференциална - 170лв.

  Може да си запазете място като внесете или цялата сума или  50% от стойността на таксата в Хридая или по банка.

  Крайният срок за записване е 15.03.2023г.


  Варианти за заплащане:

  Първи вариант: В офиса ни в Проектантска организация на адрес: гр. Бургас, бул. „Ст. Стамболов” 120 ет 3, ст.314 /с предварителна уговорка по телефона/

  Втори вариант: По банков път на следните данни: IBAN: BG35BGUS91601006196400

  "Център за йога и психология - Хридая" ЕООД

  Адрес: гр. Бургас, бул. „Ст. Стамболов” 120 ет 3, ст.314

   

  Телефон за контакти:

  0887 689903 – Люба Комитова 

  0885537372 - Мария Червенкова