АКЦЕНТИ 2024

  • Йога курс за начинаещи – основен курс, който включва теория и практика. Всичко необходимо за първите ви стъпки в света на йога. Тези класове са подходящи и ако сте прекъснали временно практиката си или желаете да обогатите познанията си.
    Провеждат се в дните вторник и четвъртък: първа група от 16:30 и втора група 17:45ч. в студио Мандала, Проектантска организацие, ет.3. Водещи са Люба Комитова, Радина Калоянова, Лиляна Цветкова и Йордан Червенков. Има свободни места. Информация тук.

  • Партнер йога – практика по двойки! Нещо различно, забавно и отърстващо от ежедневието! Целта е партньорите да си помагат при изпълнението на позите. Така си асистират за по-добро заемане и овладяване на асаните. Подобрява комуникацията, изгражда доверие и е приятно за изпълнение. На 2 февруари от 19:00ч. в студио Анахата, Проектантска организация, ет.6., водещи: Мария Червенкова и Лиляна Цветкова. Записване по двойки или самостоятелно! Местата са ограничени! Информация тук.


  • Звукова медитация с Тибетски купи и други инструменти – 9 февруари 2024 от 19:00ч. в зала Анахата, Проектантска организация, ет.6, водещи: Люба Комитова и Мария Червенкова. Целта ни е да постигнем вътрешна хармония, да успокоим ума и тялото, и най-важното – посредством звука да направим свързване с висшия си Аз, защото вибрационното поле на тибетските купи има силата да изчиства пространството от негативни влияния. Освен това звукът, сам по себе си, има свойството да освобождава от влиянието на кармични блокажи. Записването е предварително! Информация тук

Заповядайте на курса Рейки – първо ниво, в Хридая с водещ – Жана Вълкова-Камберов Дата: 31 март /неделя/, от 10:00 до 18:00ч. в студио Анахата. Всеки участник ще бъде иницииран в Рейки с цел събуждане на лечебни вибрации и активиране на способността да бъде инструмент на лечебния процес. Този курс се провежда за пореден път при нас с цел да постави основите за работа с енергията Рейки. Информация тук.


ПИЛАТЕС за извайване на тялото – понеделник и сряда от 9:00ч. и петък от 16:30ч. ПИЛАТЕС е система от упражнения за разтягане и за сила, укрепване и тонизиране на мускулите, подобряване на стойката, сливане в едно на ума и тялото и подобряване на фигурата. Още информация тук.

 


Йога за бременни с Люба Комитова – всяка сряда от 16:30ч. в студио Мандала. В йога има специално подбран комплекс от асани, които могат да се изпълняват по време на бременността. По този начин жената, която очаква дете има възможността да практикува йога и това да тонизира мускулатурата й през този период. Още информация тук.

 

 


Йога и почивка в Пампорово, в хотел Финландия – От 24 до 01.03.2024г.

Предлагаме Ви да бъдем заедно за няколко дни в Пампорово и да се потопим в зимната магия на планината. С програмата, която сме подготвили ще имате възможност, освен да се наслаждавате на  снежните борове и кристален въздух, да подарите на тялото си хармония и релакс.  Йога практиките се провеждат сутрин и зареждат с енергия за целия ден. Този път сме избрали най-актуалните,  в съвременния свят, стилове на йога – Ин – Ян йога, Хатха йога флоу и Класическа сутрешна йога с акцент върху гърба, дишането и техниката на изпълнение. Вижте събитието тук.


Телефони за контакт: 0887689903 – Люба Комитова, 0885537372 – Мария Червенкова