• Йога курс за начинаещи – основен курс, който включва теория и практика. Всичко необходимо за първите ви стъпки в света на йога. Тези класове са подходящи и ако сте прекъснали временно практиката си или желаете да обогатите познанията си.
  Провеждат се в дните вторник и четвъртък от 17:45ч. в студио Самхита, Проектантска организацие, ет.3. Водещи са Люба Комитова и Йордан Червенков. Има свободни места. Информация тук.

 


 • Курс по Медитация – за всеки, който иска да се потопи в дълбините на медитацията – всеки понеделник от 19:00ч. с Люба Комитова, в студио Самхита, Проектантска организацие, ет.3. Тези часове са специално за хора без опит или с минимални познания. Медитациите са различни и съобразени с групата. Има места. Информация тук.

 

 


 • Звукова медитация с Тибетски купи и други инструменти – 27 май от 19:00ч. в зала „Анахата“, Проектантска организация, ет.6, водещи: Люба Комитова и Мария Червенкова. Целта ни е да постигнем вътрешна хармония, да успокоим ума и тялото, и най-важното – посредством звука да направим свързване с висшия си Аз, защото вибрационното поле на тибетските купи има силата да изчиства пространството от негативни влияния. Освен това звукът, сам по себе си, има свойството да освобождава от влиянието на кармични блокажи. Записването е предварително! Очаквайте скоро нова дата!

   

 • Международен ден на йога в Бургас 2022г.

Заповядайте да отпразнуваме деня на йога заЕдно на 19 юни (неделя), от 16:00ч. в зала „Анахата“, Проектантска организация, ет.6,с екипа на Хридая! (вижте още тук)

Вратите ни са отворени за всички! Желателно е да се обадите предварително, за да осигурим все пак места. 
Ще практикуваме, ще поговорим, ще попеем и ще се почерпим здравословно! Очакваме Ви!


 

ЙОГА ЛАГЕРИ

 • Морски йога лагер – Синева, 2022

   Дати: 10 – 17.07.2022г., Приморско, х. Белица

Заповядайте на морския йога лагер на Хридая  с нашия екип от инструктори: Люба Комитова, Мария Червенкова и Йордан Червенков.
Подходящо за самостоятелно и семейно участие, както и за деца.
Предлагаме Ви:
Йога практики в няколко стила – Класическа йога в стила на Хридая, Ащанга виняса йога, Йога за гръб; Медитации: Концентрация;
Медитации – „Синева – в хармония със себе си” и танцова медитация с музика;
Беседи на теми: „Чакрите – активни и пасивни” и „Силата, която променя”. Едната беседа е свързана с йога, а другата с практична психология. Беседите включват теория, практика и дискусия.
Почивка на море в едно от най-атрактивните места по южното Черноморие – Приморско. Освен нашата програма ще имате възможност да ходите на плаж или да се възползвате от басейна и шезлонгите на хотела. Разбира се, до вас всеки миг ще бъде морето със своето обаяние и нежен полъх.
Разходка до Бегликташ с медитация на едно от силните енергийни места. Бегликташ е известен с особената си енергия и интересна история. Да медитираш на Бегликташ е наистина запомнящо се преживяване.
Вижте подробната информация и цени тук. 

 


Летен йога лагер „В прегръдката на планината“

Дати: 8 – 13 август, Боровец, х.Ела

Каним ви да бъдете с нас на Рила през август и сме подготвили програмата за йога лагера, така че всеки да има възможност да релаксира, да спортува и да се забавлява. Основната ни цел е да постигнем спокойствие и баланс, усещайки силата на планината около нас. Екип от инструктори: Люба Комитова, Лиляна Русева,  Мария Червенкова и Йордан Червенков.
 

Какво да очаквате?

 • Йога практики в различни стилове
 • Медитация сред природата
 • Беседи
 • Звукови и дихателни техники
 • Рзходки в планината, почивка и свободно време

Подходящо за самостоятелно и семейно участие, както и за деца.

Вижте подробна информация и цени тук.