КУРС по ВЪЗДУШНА ЙОГА – от 14-ти Октомври
8 въвеждащи практики в този стил йога
Дни: понеделник и петък;
Часове: 17:45 до 18:45 ч.
Водещи: Гери и Цвети

Един нов поглед в света на йога.. Въздушната практика се изпълнява с помощта на люлка-хамак. Подходяща е за всички, независимо дали са практикували йога. Чудесен начин да се отърсите от ежедневния стрес, защото е забавна, но освен това е и изключително полезна за цялото тяло.


Системното практикуване на тези упражнения укрепва мускулатурата на тялото, подобрява гъвкавостта на гръбнака и подвижността на ставите. Въздушната йога действа то върху емоционално състояние на човека, защото часовете създават приятни емоции, настройват позитивно и намалят ежедневния стрес. И още нещо.. невероятното усещане да си с главата надолу! Обърнатите пози /при които главата е по-ниско от сърцето/ са характерни за йога практиките. Тук обаче, използвайки люлката, изпълнението е съвсем различно. Гръбнака се издъжава, увеличават се междупрешленните пространства, което има изключелно полезно въздействие, предвид застоелия начин на живот. Стимулира се кръвообръщението, подобрява се функционирането на нервната система, облекчава болките гърба.

Какво да очаквате от този курс?

Теория – заемане и ползи от позите
Статични и диманични комбинации от упражнения
Дихателни техники
Релаксация
____________________________________________
Цени :
Карата за 4 посещения – 30 лв.
Карта за 8 посещения – 56 лв.
*картите са със срок на валидност един месец/от дата до дата/
Еднократно посещение – 9 лв.

Можете да се присъедините в групата във фейсбук „Въздушна йога в Хридая“ и да се записвате за часовете, както и да следите акtуалната информация.

Телефон за контакт:
Гери/водещ/ – 0888010056
Богдан Героев – 0883 36 25 54