Заповядайте на звуковата медитация с ГОНГ и ТИБЕТСКИ КУПИ
„Пролетно презареждане“
Водещи: Люба Комитова и Мария Червенкова
Нека се потопим в звуковата вълна и да активираме енергията си, точно сега – на пролетното равноденствие.
Вибрационното поле на ТИБЕТСКИТЕ КУПИ има силата да изчиства пространството от негативни влияния. Освен това звукът, сам по себе си, има свойството да освобождава от външни влияния, които ни пречат да живеем щастливо.
Някои от нещата, които е добре да знаем за звуковите вълни на тибетските купи и гонга, са че слушайки техните звуци се променя мозъчната вълна, така както при релаксация и медитация – от Вета в Алфа и Тета. По тази причина звуковата медитация въвежда спонтанно, без усилие или специални умения в медитативно състояние. Самата вибрация на звука влияе и на кръвообращението, лимфната система и освобождава напрежението в мускулите. Възможно е да се освободят емоции – блокирани и създаващи вътрешен дискомфорт. Възможно е също, да се навлезе в по-висшите нива на съзнание, нещо към което се стремят хората, вълнуващи се от себепознание и себеосъществяване.
ТИБЕТСКИТЕ КУПИ са един от методите, чрез които успешно се постига вътрешен баланс и се възвръща усещането за хармония в ума и тялото.
ГОНГЪТ има огромна пречистваща пространството сила. Докато сме в обхвата на това енергийно поле се появява възможност за дълбока вътрешна трансформация.
Звуковата медитация е още една възможност да опознаем света, защото както уханието на едно цвете ни пренася в света на ароматите и свързаните с тях преживявания, така звуковата вълна ни отвежда в измерение от цветове и форми, емоции и отвъд-сетивни възприятия.
Заповядайте!
Какво ви е необходимо, за да участвате?
– Удобни дрехи
– Одеялце или шал за намятане
– Бутилка с вода
Заповядайте!

Цени и записване:
Местата са 16. Записването е предварително по телефон или вайбър:
0885537372 – Мария Червенкова, 0887689903 – Люба Комитова.
Краен срок за записване – 20 март 2024г.
Таксата е 18лв. За хората с карта на Хридая – 2 посещения, с карта.