Предлагаме Ви  осем урока по Кундалини йога, насочени към процесите на детоксикация.

Всяка сряда от 19.00 часа
Начало – 10.02.2021г., 19.00 часа – Зала „Анахата“

Нашите тела и умове са естествено проектирани за да ни служат през целия ни живот. Когато получаваме достатъчно почивка, пием достатъчно течности, храним се с пълноценна храна, позволяваме на емоциите си да текат  стествено и поддържаме нивата на стрес ниски, ние можем да се справяме с това, което ни поднася живота по-лесно.
В действителност обаче повечето от нас нямат диета, свободна от обработени храни, богата на пресни органични плодове и зеленчуци, пълнозърнени храни, риба и месо, свободни от хормони. Много от нас не пият достатъчно течности. Някои  блокират емоциите си, вместо да им позволят да се движат свободно. И макар тялото да е способно само да се освобождава от токсините, които влизат чрез въздуха, храната и преживяванията, днешният ритъм на живот и постоянният стрес пречат на този процес.
Кундалини йога, древна система от пранаяма /дихателни упражнения/, асани и медитация може да помогне на тялото и ума да се изчистят от физическите и емоционални излишъци. Тъй като черният дроб, бъбреците, белите дробове, дебелото черво, кожата и лимфната система играят ключова роля в това, осемте урока ще бъдат съсредоточени именно върху тези органи. Всеки урок ще включва пранаяма, крия /комплекс от асани/, насочена именно към конкретен орган, медитация и релаксация. Освен на физическо ниво, кундалини йога въздейства мощно и на нашата нервна система, като балансира емоциите ни, водейки ни към постигането на неутрален ум. Повишаването на енергията, което усещаме по време на практиката се запазва дълго след това, помагайки ни да променим старите си модели на поведение.

Водещ: Премпал Коор, сертифициран второ ниво учител по
кундалини йога, завършила школата „Амритнам Саровар“ на Карта Сингх.


Цена: карта – 60 лева;
Еднократно посещение: 10 лева;

За да се запишете, моля свържете се с нас. 
Телефон за контакт: 0886728817 – Галя / 0885537372 – Мария