Йн йога за постигане на цялостен баланс. Ако динамиката е една част от живота, спокойствието е друга, не по-малко важна за съществуването, защото в постоянното преливане от активно в пасивно състояние е тайната на природната сила. Ин йога олицетворява тази спокойна, тиха същност на реалността, чрез която се постига хармонията не само докато практикуваме техниките на стила, а и в ежедневието. Ин йога използва силите на гравитацията и теглото на тялото за да се отдадеш напълно и потънеш в позиция или форма за по-дълго време (обикновено за около 5 минути), за да се тренира дълбоката свързваща тъкан ( лигаменти, тендони и фасция).
Заповядайте на въвеждащата практика, за да придобиете впечатления от този уникален стил в йога.
Водещ ще бъде – Жана Вълкова – Камберов. Жана е сертифициран Йн йога учител, живее и преподава йога в Америка. Тя притежава и други квалификации, които с годините я оформят като йога инструктор с дълбоко разбиране на източните учения за себеразвитие.
Някой от другите специалности на Жана са: Въздушна йога, Напреднал Усуи Рейки Мастер, Драгон Рейки и други.
Записването е по телефона:
0887 689903 – Люба Комитова
Може и на лични съобщения в месинджър. Местата в залата са 14. Записването започва веднга и ще бъде преустановено след като се запълнят местата.
Цената на пракиката е 10лв. или с карта на Хридая