ЙОГА ЗА ГРЪБ – НОВ КЛАС
Начало: 3 октомври 2023г.(вторник)
Всеки вторник и четвъртък от 16:30 – 17:30ч. в студио „Анахата“, ет. 6
Водещ: Йордан Червенков

Тази практика представлява специализиран йога клас, насочен към хора, които имат нужда от адаптирана йога програма. В Класическата йога практика са включени разнообразни групи асани, които въздействат общо и цялостно. Тук акцента е терапевтичния аспект на йога върху гръбнака, ставите и мускулите. Включени са допълнителни упражнения, които подпомагат изпълнението на йога позите и обогатяват тяхното въздействие, като развиват и стимулират мускулите в тялото, подобрява вътрешния тонус и влияят върху добрата форма на гръбначния стълб.

Този клас е подходящ за всеки, който има статична работа – на компютър, в офис или просто чувства, че движенията му са ограничени и понякога се чувства схванат от стоене на едно място, а също така и за хора които имат болки в кръста или имат дискова херния, болки в гърба и врата и други подобни притеснения.

В тези класове чрез добре подбрани упражнения, голяма част от които са от йога, се увеличава силата на мускулите. Работата с гръбнака, коремните мускули и въобще цялостната мускулатура, води съответно до постигане на крайния резултат – подобряване на подвижността на тялото, тонизиране на мускулите и усещане за добро настроение.

Как да се запишете?
Ако желаете да посещавате тези класове, обадете са на един от телефоните за контакт и ще ви запишем.
Еднократно посещение – 12лв.
Карта за 8 посещения – 64лв. / картите са валидни за един месец
Работим и с карти „Мултиспорт“ и „Кулфит“.

Телефони за контакт:
0887 019520 – Йордан Червенков
0887 689903 – Люба Комитова
0899 542075 – Лиляна Цветкова