Йога и почивка в Пампорово

В хотел Финландия

От 24 до 01.03.2024г.

Предлагаме Ви да бъдем заедно за няколко дни в Пампорово и да се потопим в зимната магия на планината. С програмата, която сме подготвили ще имате възможност, освен да се наслаждавате на  снежните борове и кристален въздух, да подарите на тялото си хармония и релакс. 

Йога практиките се провеждат сутрин и зареждат с енергия за целия ден. Този път сме избрали най-актуалните,  в съвременния свят, стилове на йога – Ин – Ян йога, Хатха йога флоу и Класическа сутрешна йога с акцент върху гърба, дишането и техниката на изпълнение. 

Разходките в планината са истински еликсир за душата. Имаме предвидени две групови разходки до близки местности.  Следобедните часове са посветени на вътрешния мир. Това е времето за психологическите тренинги – с музика, дишане, движение… разбира се и медитации – този път с гонг и тибетски купи!  Освен всичко това, можете да използвате времето си за релакс и да се отпуснете по най-естествения за вас начин – в пълна хармония със себе си!

Тема на психологическия тренинг – „Родът – извор на сила“

Теми на медитациите – „Танцът на душата“, Гонг медитация – „Някъде тук има друга вселена“

Йога практики: Ин – Ян йога; Класическа, сутрешна йога; Хатха йога флоу

И да не забравим вечерите 🙂 След вечеря се събираме във фоайето на дивана пред камината. Има нещо много специално в тези мигове, нещо което сплотява, стопля, умиротворява. Не мога да ви разкажа всичко, но мога да ви кажа, че ако се нуждаете от откъсване от рутината, ако имате нужда от прочистване на ума и малко свеж въздух, на тези лагери – ритрийти имате възможност да го направите.

 

* Възможно е да  направим малки промени по програмата, при възникване на необходимост от това.

* По време на йога лагера можете да се възползвате от възможността за индивидуални сесии по: психологическо консултиране и констелация с Люба; Масаж с Йордан и вибрационен масаж с Мария. Цените на сесиите са преференциални само за йога лагера. За такава сесия е необходимо да си запазите час като се свържете с нас на посочените за контакт телефони.


Записване и запазване на място:

Цената включва:
* Пет или шест нощувки, пълен пансион (закуска, обяд, вечеря) за хората, които няма да могат да ползват обяд в хотела,  ще бъде приготвен сух пакет за обяд.
* Всички йога практики
* Всички медитации и тренинги
* Две групови разходки до близки местности – ще изберем дестинациите допълнително, според прогнозата за времето. По принцип ходим до: Манастирът – Св. Пантелеймон, Еко пътека „Невестата”, с лични автомобили. Може да се отиде също до „Снежанка”, до Смолян и до Широка лъка…
* Безплатно ползване на басейна и фитнеса в хотела.

* Преференциални цени за СПА центъра:
Джакузи – 8.00 лв. (при редовна цена 10.00 лв.)
Сауна – 10.00 лв. (при редовна цена 12.00 лв.)
Парна баня – 10.00 лв. (при редовна цена 12.00 лв.)
Безплатно ползване на паркинг.

Възрастен настанен в двойна или тройна стая:

 • Пет нощувки – 630лв. на човек
 • Шест нощувки – 699лв. на човек

Цени за са самостоятелна стая:

 • Пет нощувки – 680лв.
 • Шест нощувки – 759лв.

Деца от 2 до 12г. – могат да участват в йога практиките. 

 • Пет нощувки – 300лв.
 • Шест нощувки – 340лв.

 

Как да заявите желание за участие и да си запазите място:

 1. Обадете се на посочения за контакти телефон и ще ви запишем.
 2. Заявката се счита за валидна след заплащане на капаро не по късно от 5 дни след заявяване на желанието Ви за участие.
 3. Внася се капаро от 250лв. на посочената банкова сметка, на хотел Финландия, с основание – Йога лагер на Хридая – необходимо е да се напише периода, примерно – 24.02.-01.03.2024г., ако сте избрали шест нощувки или 25-29.02.2024г., за пет нощувки. Капарото може да се внесе в брой, в офиса на Хридая.
 4. Анулиране на участие: При заявка за участие можете да се откажете и да ви се възстнови капарото на 100% до 30 дни преди събитието. При отказване от участие до десет дни преди събитието може да ви бъде възстановена 50% от сумата на капарото. При отказване от участие в последния момент – при оставащи десет или по-малко дни до събитието, капарото не се възстановява. 
 5. Доплащането на остатъка от сумата за участие се внася в офиса на Хридая. За други начини на доплащане може да се коментира в разговор с нас.
 6. Банкова сметка на х. Финландия:

   IBAN:  BG 06 BUIN 7009 1021391210
   BIC:     BUINBGSF
   Банка:  АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ
   Получател:   ХОТЕЛ ФИНЛАНДИЯ АД

      6. Телефон за контакт: 0887 689903 – Люба Комитова


За хотел „Финландия”:
Хотелът е разположен в планинския курорт „Пампорово” сред гъсти борови гори, само на 80 км. южно от гр. Пловдив.

Хотелът разполага с Уелнес център, който включва: закрит плувен басейн, две джакузита, сауна, парна баня и фитнес зала. На ваше разположение ще бъдат също така и опитни масажисти под чиито ръце ще се почувствате като преродени, – в случай че сте прекарали целия ден по ски пистите.

Както вие така и вашите деца ще може да се забавлявате в залата за игри, където са разположени билярдни маси, електронни игри и тенис на маса.


Информация за водещите на Хридая:

Люба Комитова /Лайа-Хридая Ананда/ – психолог-психотерапевт и йога учител, дипломиран треньор по йога към НСА/БФЙ. Класовете, които води Люба в Хридая са – Хатха йога флоу, Ин йога, медитация и всички други стилове, които се првеждат в Хридая.

Мария Кирова-Червенкова /Майтри/ е музикант, юрист и дипломиран треньор по йога към НСА/БФЙ. Мария е и музикант и води звукотерапия и киртан. Нейните практики в Хридая са по Ащанга виняса йога, Виняса флоу с медитация, с тибетски купи, въздушна йога и всички други стилове, практикувани в Хридая.

Йордан Червенков е бакалавър по „Туризъм“, масажист и дипломиран треньор по йога към НСА/БФЙ. Класовете, които води Йордан в Хридая са: Йога за гръб, Хатха йога флоу, Мандала йога и Класическа йога. 

Гергана Андреева – сертифициран инструктор по йога в Хридая. Води класове по въздушна йога, пилатес, сутрешна йога и класическа йога.


Връзката с природата зарежда душата със силата на живота!