Каним Ви в екзотичната атмосфера на морския бряг в Приморско! Подготвили сме разнообразна програма за първата седмица на юли. Йога лагерите и уикендите са подходящи за хора, които желаят да съчетаят приятното с полезното 🙂 Избрахме едно прекрасно място на Южното Черноморие – Приморско, хотел „Белица***“, където ще имате възможността да се докоснете до света на йога и да усетите въздействието на асаните, на дихателните техники, на медитацията сутрин, а понякога и вечер под звездите, пред необятната морска шир.
Бихме желали да ви представим някой от възможностите, които йога и психологията – науките за тялото, ума и емоциите – ни дават, за да вървим напред в своя живот, за да се чувстваме пълноценни и уверени в различните ситуации, които животът ни поднася.

Какво включва програмата:
Теми на събитието:
Презентация – „Магията на асаните – силата на движението“ – детайлите в изпълнението и въздействието йога асана. Водещ – Люба Комитова
Уъркшоп – ОШО ребалансинг масаж. Водещ – Петьо Коджабашев
Дихателна практика с музика. Водещ – Петьо Коджабашев
Презентация – „Кармични връзки или подсъзнателен избор в партньорските взаимоотношения“ – темата и необичайна за западния свят, както и за нашата култура, тъй като засяга възгледите на изтока за понятието – карма. Ще разгледаме как подсъзнанието влияе на избора ни на партньори, както в личен план така и в бизнес отношенията.
Водещ – Люба Комитова
Танцова йога терапия с Шакти – има различни начини да свалим напреженията, натрупани в ежедневието си. Танцовата йога терапия е един от иновативните методи за освобождаване от стреса и хармонизиране на вътрешния свят.

В йога практиките са включени следните теми :
Класическа йога – подходяща за всеки. Тези йога практики могат да бъдат изпълнявани както от начинаещи, така и от напреднали. Те имат точно определена структура, която позволява да се постигне въздействието на йога с лекота.
Йога за гръб и гръбначен стълб – за отстраняване на блокажи по гръбнака, отстраняване на сковаността на гърба и тонизиране на мускулатурата. Водещ – Наташа Куванджиева
Ащанга виняса йога – за силно и устойчиво тяло, за издръжливост и воля не само на физически план. Водещ – Мария Кирова
Хатха йога флоу – асана в медитация. Това е особено състояние, което се постига, когато асаните се изпълняват правилно и плавно, когато се разбира техният смисъл. Асаните не са обикновени упражнения. Когато практикуваме йога всъщност работим със своята фина същност, от което идва и въздействието на асаните. Водещ – Люба Комитова

Освен асаните ще бъдат разгледани и обяснени:
Пранаяма – основни дихателни техники в йога, които действат като естествен източник на енергия, обновяваща и извисяваща тялото и духа.
Очистващите практики в йога – йога не е само физическа практика. Ще разгледаме тази така важна за здравето, визията и ума – част от йога – очистващите практики!
Бандхи и мудри – тези древни техники работят на енергиино ниво като активират неподозирани възможности на физически и духовен план.
Мантри – звуковата вълна, която се явява превозно средство към света на емоцията, понякога към мечтите, а друг път към инсайт на ума…
Медитация – тайнството на вътрешния свят, медитация на брега на морето – сутрин рано и вечер под звездите… за да почувстваме връзката си с природата 🙂

РАЗХОДКИТЕ, които планираме са до: Созопол, Бегликташ, Китен и други близки местности.

Лектори и водещи ще бъдат:
Люба Комитова – психотерапевт и йога учител
Петьо Коджабашев – водещ по холотропно дишане и ОШО ребалансинг масаж
Наташа Куванджиева – йога треньор
Лили Русева – инструктор по Пауър йога,
Мария Кирова – инструктор по Ащанга виняса йога

Повече информация за лекторите и инструкторите:

Наш гост ще бъде Петьо Коджабашев, който е дипломиран водещ по Холотрапно дишане и ОШО ребалансинг терапевт. Той ще проведе две практики, които разкриват тайните на вътрешния ни свят и дават възможност на тялото да подскаже от какво се нуждае, какво му липсва или може би всичко е в хармония!
Практиките с Петьо Коджабашев ще бъдат: Дихателни техники с музика и уъркшоп по ОЩО Ребалансинг масаж.

Наташа Куванджиева е един от инструкторите на „Хридая“ Тя ще ни разкаже за манадалите, ще ни научи да разбираме какво казват емоциите ни чрез цветовете и формите. Наташа рисува с къна – Махенди. Ще имаме възможност да се окрасим с нейна помощ.

Шакти също ще ни гостува. Тя е учител по Кундалини йога и ще проведе практика по Кундалини йога и Танцова йога терапия
Лили Русева (Лакшми) – нейното обаяние и усет към движенията изпълват атмосферата с хармония и красота 🙂 Лили е инструктор в Хридая и откри своя Пауър стил в практиките по йога. Сега е от малкото хора, които провеждат такъв тип йога.
Мария Кирова (Майтри) – Ащанга Виняса Йога е стилът на Майтри. Това е практика, която влива енергия и баланс не само на физически план, ние неусетно се пренасяме в друго измерение на същността си, активираме силата и потенциала от способности!
Люба Комитова (Лайа Ананда) – Дипломиран Йога учител към IRYT – Международната йога федерация, също и към НСА / БФЙ. Дипломиран психотерапевт към WAPP – Висбаденската асоциация по позитивна психотерапия.
Започва да се занимава с йога през 1995 година. Основател е на Йога център „Хридая“ и до този момент ръководи дейността на центъра.
„В живота има много предизвикателства – трудни моменти, в които е важно да можем да се изправим и да продължим напред. За това е нужна сила на духа. Йога, а също така и психологията са двете науки, които разкриват необятния свят на същността ни.“

Ще се радваме да бъдете с нас!

************************************************************************
Информация за хотела и организационни въпроси:
Локацията на хотела е много добра! Намира се близо до северния плаж – известен като плажът до Перла. Хотелът разполага с басейн, шезлонги и градина, където можете да релаксирате на спокойствие.
Йога практиките ще се провеждат както в зала, така и на открито – на брега на морето и в градината на хотела.

Какво още можете да направите за себе си по време на йога лагера?
Предлагаме Ви индивидуални сесии за:
*Психологически консултации
* ОШО Ребалансинг масаж
*Йога – създаване на лична програма
*Махенди – рисуване с къна
(Таксите ще бъдат преференциални 🙂

––––––––––––––––––––––––––––––-
Как да направите резервация?
1. Записване и запазване на място можете да направите като се обадите на някой от посочените за контакт телефони и попълните формуляра за участие.
2. Внася се капаро от 50% от сумата за заплащане или по банков път, или на място в офиса ни в Бургас, бул. „Ст. Стамболов“ №120, ет. 3, ст. 314.
3. Останалата сума се доплаща една седмица преди събитието по същия начин като първата вноска.

Отстъпки:
Всеки, който е бил на йога лагер или уикенд организиран от Хридая ползва -10% отстъпка от обявените цени.
Всеки, който ще присъства на йога лагера, но няма да участва в практиките и лекциите ползва -10% от обявените цени

Телефони за контакти:
Богдан Героев – 0883 362 554;
Люба Комитова – 0887 689 903;
Банкова сметка
IBAN: BG35BGUS91601006196400
„Център за йога и психология – Хридая“ ЕООД
––––––––––––––––––––––––––––––
Информация за възможностите за настаняване, записването и пакетните цени за нощувки.

ПАКЕТНИ ЦЕНИ при изхранване тип HB /закуска и вечеря + цялата програма/

– 7 нощувки в двойна стая + програмата – 511 лв.;
– 7 нощувки в самостоятелна стая + програмата – 644 лв.;
– 7 нощувки за деца/2-12 г./ настанени на нормално легло – 273 лв.
– 7 нощувки за деца/2-12 г./ на допълнително легло – 154 лв.
––––––––––––––––––––––––––––––
ПАКЕТНИ ЦЕНИ при изхранване тип ALL INCLUSIVE /закуска, обяд и вечеря, закуски – вижте по-долу описанието + цялата програма/:

– 7 нощувки в двойна стая + програмата – 595 лв.;
– 7 нощувки в самостоятелна стая + програмата – 735 лв.;
– 7 нощувки за деца/2-12 г./ настанени на нормално легло – 336 лв.
– 7 нощувки за деца/2-12 г./ на допълнително легло – 203 лв.
––––––––––––––––––––––––––––––
За по-малък брой нощувки, обадете на посочените телефони или вижте подробната информацията в сайта на „Йога център – Хридая“ – http://www.yoga-hridaya.com/%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%8F/?event_id1=53

––––––––––––––––––––––––––––––

Важни уточнения:
• В деня на заминаване, стаите се освобождават до 12:00 ч. Престоят след 12:00ч се заплаща!
• Паркингът не е включен в цената на услугата – заплаща се 4 евро на денонощие.
• В деня на пристигане, All inclusive започва с обяд или вечеря – в деня на заминаване завършва съответно със закуска или обяд!
• След 22:00 ч., всички напитки се заплащат!
• На Лоби барът и Пул-барът на хотела се предлагат вносни алкохолни напитки срещу заплащане! Работно време – 09:00-23:30 ч.
• Изнасянето на храни и напитки извън помещенията за хранене се заплаща!!!
• Хотелът не носи отговорност за пари и ценности не предадени за съхранение в сейф на рецепция!!! Сейфът се заплаща 2 евро на ден!
• Не е допустимо присъствието по бански костюм в основния ресторант . Не се толерира влизането в ресторанта с чанти /освен дамски/.
• Не се разрешава резервирането на шезлонги около басейна- хавлиите оставени на резервираните шезлонги се събират от персонала обслужващ басейна!
• Всички гости , настанени на база All Inclusive трябва да носят ол инклузивните гривни през целия престой!
• Забранено е да се изнасят хавлии от хотела и използването им на басейна и плажа!

*Хотел Белица си запазва правото да прави промени в описанието на All inclusive.

Платени допълнителни услуги:сейф на рецепция,телефонни обаждания, пране и гладене,автомобил под наем ,всички вносни напитки и коктейли , лекар на повикване, тенис на корт, паркинг, въздушен хокей.
Почистването на стаите става всеки ден.
• Смяна на кърпи – през ден.
• Смяна на бельо – на 3-4 ден в зависимост от престоя.