Пролетен Йога уикенд в хотел „Мурсал”, Ягодина
„Енергията на Родопа планина”
Четири дни – три нощи в прегръдката на Родопите

Предварителна програма:
Асана – йога практики в няколко стила: Класическа йога, Ащанга виняса, Хатха йога йога флоу ..
Пранаяма – дихателни техники
Медитация – Енергийни завихряния и усилване на вътрешната сила.
Разходки в планината: Ягодинска пещера, Дяволското гърло, „Орлово око“
Темата на този йога уикенд е: „Аурата и чакрите като част от човешката природа“

Когато говорим за йога е възможно да останем с впечатление, че това е едва ли не сложно и непонятно нещо за обичайния ни начин на живот и разбирания. Всъщност, занимавайки се с йога ние получаваме възможността да се докоснем до информация за себепознанието и реализацията на човека, информация, която години наред е била разпространявана само от учител на ученик и се е считала за тайна. В съвременния свят вратите на познанието са отворени и всеки има своя шанс да вземе за себе си това, което би му било полезно, за да се чувства добре, за да живее пълноценно и хармонично, както със своите особености така и с другите.
Дори само да подишаме въздуха в Родопа е духовно преживяване, а ако успеем да почувстваме и силата на природата то тогава ние ще сме изпълнили една от важните мисии не само на йога, но и на човека в един по-висш смисъл – да усетим нишката на единението.

За хотела и други неща…
Базата за нощуване е много хубава, повечето от стаите са всъщност мезонети, които имат пространство и удобства, както и тераса, тип чардак, с масичка и столчета навън, което позволява в свободното време да се стои на открито.
Тъй като вече сме посещавали този хотел мога да споделя личните си впечатления, че храната е чудесна и бяхме посрещнати сърдечно от домакините. При хубаво време можем да правим пранаяма – дихателните упражнения и асаните навън, и да гледаме изгрева, също и залеза, можем да се пренесем в медитация доловили пулса на планината…
Нашите домакини от хотел „Мурсал” ще ни предоставят безплатно ползване на парна баня, сауна и външно джакузи с топла вода 

Записване и заплащане:
Внимание – цената е за един човек и включва: трите нощувки, закуските, екстрите на хотела и цялата програма на йога уикенда.
Пакетна цена за един човек:
– 3/три/ нощувки в двойна или тройна стая – 210 лв.
– 3/три/ нощувки в самостоятелна – 255 лв. (самостоятелните стаи са ограничени )
– За деца: До 6 години се настаняват безплатно, а закуската е по 3лв. на ден.
– От 6 до 12 години – 10 лв. на ден с включена закуска. За участие в йога практиките таксата е 3 лв. за участие.

Запазване на място за участие в йога уикенда:
Поради ограничения брой на местата в хотела обявяваме ранно записване до 28.02.2019г.
През месец март ще продължим да записваме, в случай че има свободни места. Крайният срок за заявяване на участие е 25.03.2019 г.
Част от условията за ползване на хотела е внасяне на капаро от 50% и 10 дни преди събитието останалата част от сумата. Вариантите да заплатите са: по банков път на упоменатата по-долу банкова сметка или в брой, или с карта в офиса ни в гр. Бургас, Проектантска организация, ет. 3

Банкова сметка
IBAN: BG35BGUS91601006196400
„Център за йога и психология – Хридая“ ЕООД

Телефони за записване:
Богдан Героев – 0883 362 554;
Люба Комитова – 0887 689 903;