ОТНОВО ВЪЗДУШНА ЙОГА
Въвеждащи практики
Има четири свободни места!
Практиките се провеждат в понеделник от 18:30 до 19:30ч.


Един нов поглед в света на йога! Въздушната йога практика се изпълнява с помощта на люлка-хамак и е подходяща е за всеки. Това е нов стил в йога, който може да се практикува без да сте се занимавали до сега с подобни упражнения. Това е чудесен начин да се отърсите от ежедневния стрес, защото е забавно, приятно и освен това  полезно за тялото, тъй като, използвайки люлките се увеличава ефективността на позите.

Системното практикуване на въздушна йога укрепва мускулатурата на тялото, подобрява гъвкавостта на гръбнака и подвижността на ставите.  Практиката има въздействие и върху емоционалното състояние на човека, защото по време на часа се създават приятни емоции, хората се настройват позитивно и така се преодолява ежедневния стрес. Още нещо – при изпълнение на обърнатите пози /при които главата е по-близо до земята от сърцето/, използвайки люлката, изпълнението е съвсем различно – гръбнака се издължава и се увеличават се междупрешленните пространства, което има изключително полезно въздействие, предвид статичния начин на живот при много хора. Стимулира се кръвообращението, подобрява се функционирането на нервната система и се облекчават болките гърба.

Затова, въздушна йога е нов метод за използване на асаните – нетрадиционен и вълнуващ! 

Какво да очаквате от този курс?

  • Как да използваме люлките – практическа подготовка.
  • Теория и практика – заемане на пози с помощта на люлка.
  • Статични и динамични комбинации от упражнения – въздушна йога.

Записване и запазване на място:
Еднократно посещение – 15 лв.
Карта за 2 посещения/валидна 14 дни/ – 17 лв.
Карта за 4 посещения/валидна 1 месец/ – 34 лв.

ВАЖНО! УЧАСТИЕТО Е САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ. 

ФОРМУЛЯР ЗА УЧАСТИЕ
Всеки ще използва една и съща люлка, която ще бъде запазена за него, с цел да продължим да спазваме хигиенните изисквания, дезинфекция и дистанция през летния сезон.

Телефон за контакт: 0883 362 554 – Богдан Героев