Лятна ваканция в Боровец – Йога в прегръдката на планината 

Каним Ви на юбилейното ни събитие – 20 години Хридая

Йога и медитация с Люба Комитова, Мария Червенкова, Лили Русева и Йордан Червенков

БЛАГОДАРИМ ВИ, приятели за големия интерес към събитието ни! МЕСТАТА вече са ЗАЕТИ!

Очакваме цялата група с настроение за хубави емоции, йога, срещи, разходки и приключения! 

Вдъхновени от Рила и с желание да си заредим с енергия през лятото, тази година Ви предлагаме няколко дни в Боровец с програма, включваща разходки в планината, йога практика сутрин, а следобед – медитация – класическа и с тибетски пеещи купи. Подготвяме и специален тренинг за емоционален баланс със създаване на „котва“ /личен код/.

Хората, които не се занимават с йога биха моли да участват във всичко друго в програмата, защото идеята ни е да се чувствате комфортно. Мястото, което избрахме не е случайно – хотел Ела – в центъра на Боровец, с прекрасни условия за почивка. Може би сте чували, че Рила има особена енергия. И, ако обичате природата, ако ви допада да вървите сред борова гора и да се наслаждавате на гледката, то тогава това събитие е подходящо за вас.

Всъщност в основата на вътрешната хармония стои връзката ни с природните сили и начинът, по който те внасят хармония в нас и около нас. Пътят на йога, в известен смисъл, е начин да постигнем хармония в себе си на три нива – тяло, ум и емоция, като това ни прави по-силни и устойчиви на предизвикателствата в живота.

За кого е подходяща тази планинска ваканция?

  • За всеки, който обича природата и иска да почерпи енергия от нея;
  • За хора, които имат желание да практикуват йога за здраве – подбрани упражнения и практики.
  • За всеки, който иска да научи основни йогийски техники за дишане – Пранаяма, които помагат за повишаване на имунната система. Включени са и Мудри с пръстите на ръцете и положение на тялото, Бандхи – йогийски техники за контрол на енергията в тялото …
  • Ако имате интерес как мисленето влияе на настроението, от което се влияят емоциите и съответно се нарушава вътрешния баланс на човека, което води до отслабване на имунитета и уязвимост към външни влияния. Имаме специална тема с теория и практика за позитивното мисленеПринципи за емоционален баланс от позитивната психотерапия!
  • Ако искате да се откъснете за няколко дни от ежедневието си и просто да релаксирате, ще имате такава възможност.
  • Ако не сте участвали в медитация с тибетски купи, то това е възможност да опитате 

                                    Можем да продължим да изброяваме, но нека да останат и някой неща за изненада 🙂

Това е предварителната програма:

Сутрин – Класическа йога практика, подходяща за всеки и дихателни упражнения – Пранаяма

+ Въведение в Ащанга йога и Хатха йога флоу

След закуската – разходки до: хижа Мусала, Царска Бистрица и други близки местности ..

Следобед – йога и психология – детайлите и ползата от асаните – теория и практика с акцент върху отделни пози. Считаме, че за да практикуваш йога трябва да се вникне в смисъла от изпълнението на позитте и защо се практикуват. Йога има и терапевтично влияние върху тялото и ума!

Теория и практика за „Позитивното мислене и как да го прилагаме в еженевието си.“

След това – медитативни техники и тренинги.

Вечер след вечеря се събираме и се разхождаме, забавляваме се, почиваме си.

Заповядайте!

За нас:

Люба Комитова е практикуващ психотерапивт по метода на Позитум – позитивна психотерапия и йога учител с няколко дипломи като някой от тях са тези от НСА/БФЙ и Международната Федерация по йога. Люба се занимава с йога близо 30 години и е основател на „Хридая“ през 2001г. В годините на своята практика като учител по йога е разработила стила – Хридая йога, подходящ за съвременния начин на живот в България.

Според Люба човек е тясно свързан с природата и за да се чувстваме добре трябва да развием усещане за тази връзка и да бъдем в синхрон с природните принципи. В науките йога и психология се предлагат много начини за постигане на вътрешен баланс и добро здраве. За хората, които желаят да практикуват йога или да се запознаят с някой от психологичните методи за самоконтрол на емоциите, в тази йога ваканция има предвидени тренинги именно в тази посока.  „Пътят започва с желание, след това продължава с воля и чак тогава, постепенно се разкриват нови възможности на духа в нас.“ ЛК

 

Мария Червенкова е йога инструктор в Хридая и води практики по йога през последните 10 години. Мария е юрист по професия, но връзката й с йога е от детските й години. Дипломирана е като Ащанга виняса йога инструктор към Българска Ащанга Йога Академия и е сертифициран йога инструктор в стиловете: Класическа хатха йога, Флай йога, Арт и Партнер йога. Мария е личност, която влага разбиране и интуиция в своите йога класове, като това създава усещане за йога атмосфера. 

 

 

 

 

Йордан Червенков води практики в Хридая, в един нов стил йога – Мандала виняса йога и също Класическа хатха йога. Йордан ще ни представи мандалата като

начин за преминаване от поза в поза, следвайки хармонията на симетрията на същинската мандала. Йордан е инструктор по йога, който има нестандартен поглед към йога пракитката и успява да съчетае принципите за изпълнение на асаните със съвременните потребности на хората.

 

 

 

 

Лили Русева – инструктор по йога в Хридая от 10 години като усъвършенства съвременния стил – Пауър йога, но също така води класове и по Класическа и Въздушна йога. Лили е вдъхновяваща и харизматична личност. В нейните часове можете да се потопите в света на йога неусетно, защото динамиката и финесът, с който тя води въвеждат ума и тялото в хармония. 

 

 

 

 

Към цената за ваканцията на планина са включени:

Четири нощувки със закуски и вечери на блок маса + цялата програма, безплатен фитнес и една сауна (за целия период)

Цена за възрастен в двойна стая – 334лв., При заплащане на цялата сума до 04.07.2021г. цената е с отстъпка – 304лв.

Цена за дете от 2 до 12г. в двойна стая – 116лв.

Цена за възрастен в самостоятелна стая – 374лв. При заплащане на цялата сума до 04.07.2021г. цената е с отстъпка – 344лв.

Местата са за 40 човека.

 

Заплащането можете да направите в брой, с карта или по банков път.

Запазването на място става със заплащане на капаро от 50% от сумата на вашия пакет.

Капаро можем да върнем само седмица след внасянето му като се удържат 10% от сумата.

До 04.07.2021г. трябва да внесете втората част от сумата, останалите 50%. При неизпълнение на тези условия ще считаме заявката за анулирана.

Заплащане:

В брой можете да платите в офиса ни в Проектантска организация, ет. 3, 314

За банково плащане ползвайте следните данни:
СНЦ „Йога център – Хридая“,
IBAN BG41UNCR70001522428591

гр. Бургас, ул. „Славянска“ 31

Люба Комитова

За записване и повече информация позвънете на посочените телефони за контакти:

Люба Комитова – 0887 689903

Мария Червенкова – 0885 537372

Бъдете здрави и позитивни!

Животът е дар, живейте го щастливи!