Курс по медитация

Ден – сряда

Час – 19:00 – 20:00

Място – Студио „Мандала“

Начало – 08.07.2020г.

            Да се запознаем с основните принципи и методи за медитация! Заповядайте на този курс за начинаещи. Нека да повдигнем завесата и да се впуснем в пътешествие в света на познанието, в това което стои зад думата медитация и да започнем да медитираме.

           Казвам се Люба Комитова и практикувам йога повече от 25 години. Започнах да преподавам йога през 2001г., когато основах Йога център – Хридая.

            Медитацията е част от йога и има особено важно място в живота на хората, които имат интерес към древните учения за скритите способности на човека и законите, които движат вселената… Медитацията може да се използва и като средство за освобождаване от напрежения и, както и с терапевтично въздействие. Медитацията разширява хоризонта на възприятията и развива интуицията.

            Предлагам ви четири урока, в които ще ви представя информация – практическа и теоретична за това как да подстигате медитативно състояние, какво означава медитация и как да формирате изреченията, които се ползват  за постигане на цели. Всичко това може да ви служи в ежедневието и вие да се отпускате след работен ден или просто да медитирате, за да се усъвършенствате в това умение. 

           Четири урока са твърде малко, но това е само първата стъпка. След това ще направим втора, трета стъпка и така докато постигнем удовлетворение от себе си. Най-важното за напредъка в медитативния процес е личното отношение и действията, които предприемаме, за да се научим да медитираме.

Ето какво включват тези уроци:

  1. Техники за самоконтрол на ума и емоциите
  2. Релаксация и концентрация – разграничаване на състоянията.
  3. Метод за влизане в медитативно състояние чрез водена медитация с визуализация.
  4. Медитация с дишане

Всеки урок има теоретична част и след това практическа.

Провежда се и сатсанг – разискване на въпроси, които ви вълнуват.

„И най-дългият път започва с първата стъпка.“ Конфуций


Записване и запазване на място:

Запазване на място можете да направите като се обадите по телефона и заявите вашето желание.

Уроците са четири и няма еднократни посещения.

Таксата за курса е 32лв. 

За да ви включим в групата, която може да е до 6 човека, трябва да се обадите по телефона и да уредите заплащането преди курса да е започнал.

Тел. за контакти:

0883 362 554 – Богдан Героев

0887 689903 – Люба Комитова