Каним ви да честваме заедно Международния ден на йога
Заповядайте на 22 юни(събота) от 9:00 – 12:30ч. в зала 6 на Флора Бургас.

Програма:
– 09:00ч. – 10:00ч. – Йога практика и дихателни упражнения на открито (поляната до Флората).
– 10:15ч. – Официално откриване в зала 6 на Флора Бургас с музикална част – Въздействието на музиката в йога и артистични демонстрации от йога съчетания.
– 11:30ч. – 12:30ч. – Лекция „Автентична и модерна йога” и Творческа медитация.
– 12:30 – Закриване
 
За поредна година светът отбелязва Международния ден на йога − здравословната практика, обявена от ЮНЕСКО за част от нематериалното културно наследство на човечеството. Официалната дата е 21 юни – деня на лятното слънцестоене. Събитията, посветени на празника обикновено започват дни преди и след това. България ще отбележи Международния ден на йога с редица инициативи и практики, организирани в много населени места у нас, под патронажа на посланика на Република Индия Н. Пр. г-н Санджай Рана. Събитието се организира от посолството на Република Индия в сътрудничество и с прякото участие на редица правителствени и неправителствени организации, сред които са Българска федерация по йога, Асоциация „Индия”, Индологическа фондация „Изток-Запад” и др.
Нашето желание е всеки желаещ да се докосне до магията на йога и да почувства благотворното влияние на асаните (упражненията), дишането и медитацията.
 
ВХОД – СВОБОДЕН
 
ЗАПОВЯДАЙТЕ!