БЛАГОДАРИМ ВИ, ПРИЯТЕЛИ! МЕСТАТА СА ЗАПЪЛНЕНИ! Записваме последни стаи за лагера в Боровец!


Заповядайте на морския йога лагер на Хридая „Синева” Подходящо за самостоятелно и семейно участие, както и за децаОт 10 до 17 юли 2022г. в х. „Белица“ 3*, гр. ПриморскоС възможност да бъдете с нас от 7 до 4 нощувки!В разгара на летния сезон Ви предлагаме: Йога практики в няколко стила

Медитация – няколко варианта, специално подбрани за начинаещи и напреднали

Почивка и плаж
Разходки по Южното Черноморие – Бегликташ
Магията на тибетските купи 

Дихателни техники

И изненади, разбира се 🙂

Тази година отново в Приморско и отново с нашия екип, който подготви тази богата на предложения програма: Люба Комитова, Мария Червенкова и Йордан Червенков. Ще гостуват: Петьо Коджабашев, Георги Николов и Милена Петрова.
 
Идеята ни е да се откъснем от ежедневието си и да си позволим миг красота, миг синева. Има неща, които ни карат да се усмихваме. Има вдъхновяващи мигове, които сякаш ни понасят на многоцветни криле отвъд пределите на сетивата, отвъд суетата, отвъд границите на материята.  Благодарение на такива моменти животът сияе и привлича все повече сила, за да бъде усещането за свързаност между хората, природата и вселената по-осезаемо и проникващо до всеки човек. Защото когато сме в хармония със себе си ще бъдем в синхрон с природата и същността си.

Предлагаме Ви:
Йога практики в няколко стила – Класическа йога в стила на Хридая, Ащанга виняса йога, Йога за гръб. 
Медитации – „Синева – в хармония със себе си” и танцова медитация с музика;
Беседи на теми: „Чакрите – активни и пасивни” и „Силата, която променя”. Едната беседа е свързана с йога, а другата с практическа психология. Беседите включват теория, практика и дискусия.
Почивка на море в едно от най-атрактивните места по южното Черноморие – Приморско. Освен нашата програма ще имате възможност да ходите на плаж или да се възползвате от басейна и шезлонгите на хотела. Разбира се, до вас всеки миг ще бъде морето със своето обаяние и нежен полъх.
Разходка до Бегликташ с медитация на едно от силните енергийни места в България. Бегликташ е известен с особената си енергия и интересна история. Да медитираш на Бегликташ е наистина запомнящо се преживяване.
 
Локацията на х. „Белица“ е много добра! Намира се на 5 мин. до центъра на Приморско, и 5 мин. до северния плаж – известен като плажът до Перла. Хотелът разполага с басейн, шезлонги, градина за почивка и детски кът. Има и игрище с тенис корт в двора на хотела. Към пакетната цена влизат тези екстри на хотела.
Йога практиките се провеждат в зала и на открито в двора на хотела, а понякога на брега на морето.
 

* Организаторите запазват правото си на промяна в програмата при необходимост.

 

Люба Шулева-Комитова  е психолог – психотерапевт (дипломирана към Висбаденската академия по позитивна психотерапия (WIAP), йога учител и треньор по йога (с дипломи от НСА/БФЙ и Международната федерация по йога). Започва да се занимава с йога през 1995г., а през 2002г. основава Хридая – център за йога и психология. След близо трийсет години практически и теоретични занимания в сферата на йога и други учения за разгръщане на потенциала на човека, Люба Комитова създава стила Хридая йога. Този стил включва, както асани така и дихателни, релаксиращи и медитативни техники, представени по достъпен начин, така че всеки, който следва инструкциите би могъл да се справи. Освен това стилът Хридая включва психологичен момент, който допринася за баланса в цялостната система на човека – тяло, ум и емоции. 

„Бих се радвала повече хора да се докоснат до древната мъдрост и да почерпят от нея сила и вдъхновение по пътя към своето щастие, реализация или спокойно съществуване. Всеки човек притежава сила и има своето място в света. Нашата цел, когато започнем да се занимаваме с йога или друго учение за себепознание, е да разбираме по-добре собствените си заложби, да ги развием и да изпълним живота си с радост, защото всеки миг от живота е шанс за физически и душевни преживявания. Пътят на себепознанието, разбира се, не е лесен, но пък това което ни се разкрива ден след ден си струва усилието.“ ЛК

Мария Кирова-Червенкова /Майтри/ е музикант, юрист и йога инструктор в „Хридая“
„За мен йога е живот, любов, изкуство.. начин да се чувстваш добре в тялото си, в хармония със себе си и другите.. Йога ме научи на много и продължавам да се уча всеки ден, когато стъпна на постелката.. Тъй като съм музикант, изкуството е част от мен, а йога е моята друга половина.. И когато практикувам йога, сякаш тялото ми твори, както музиката се лее.. Няма мисъл.. само дишане.. движение.. тишина.. наслада.. Това ми се иска да ви предам.. това усещане.. Обичам да помагам на хората и да ги подкрепям в избора им по пътя на йога и здравословния начин на живот. В този шарен свят, търся винаги баланса и хармонията или както казват възрастните хора: „Търсете средния път и никога не изпадайте в крайности..“ Винаги съм се стремяла да дам на хората най-доброто от себе си и да споделя това, което съм научила през годините. Използвам познанията си от различните школи, за да може всеки човек да намери „своето“ в практиките ми.“
Мария практикува йога от дете в Йога център Хридая. Участва в различни съм семинари и обучения в България у чужбина. През 2009г. от Свами Шивамурти е посветена в лична мантра, а през 2010г. получава духовното си име – Майтри. През 2018г. е пребивавала в Сатянанда Ашрама в Гърция.
 

Йордан Червенков е бакалавър по „Туризъм“, масажист и йога инструктор към „Хридая“

Йордан практикува йога от 2017г. Вдъхновен от личните си преживявания от практиката завършва обучение и започва да преподава. Участва активно в различни събития и семинари организирани от Хридая.
Йордан е завършил специализиран курс за обучение по йога – философия на йога, йога практики, спорт йога от Център за професионално обучение „ВР ПРОПЪРТИС“ – Бургас и е обучаван за инструктор в Хридая за провеждане на класически йога практики.
След като се докосва до Мандала виняса йога в Англия през 2019г, преоткрива себе си и започва да развива този стил. Намира силна връзка със стихиите и елементите от природата, а практиката му е динамична и енергизираща.
През 2021г е иницииран в Усуи Реики – Шоден и Окуден.
 

Наш гост ще бъде Петьо Коджабашев. ️ Той е *Автор на метода „Силата на дишането“
*Сертифициран водещ по ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ, завършил GTT (Grof Transpersonal Training);
*ОШО РЕБАЛАНСИНГ терапевт (телесна психотерапия); *Сертифициран психотерапевт – „Позитивна психотерапия“ към Висбаденската академия по психотерапия (WIAP).
*Сертифициран терапевт по Класически,Аюрведа Йога масаж и Висцерален масаж.
Той ще проведе Дихателна практика „Транплин за възможности.“

 

Другият ни гост е Д-р Милена Петрова Георгиева – лекар и танцотерапевт, ориенталска танцьорка, хореограф, с медали и купи от международни фестивали, международен съдия артистични танцови дисплини към WADF, Мастер ИЗИС СЕЙКХИМ. Тя ще проведе танцотерапевтичен уъркшоп „Щастлива в тяло на жена“. 

 

 

 

 

 


БЛАГОДАРИМ ВИ, ПРИЯТЕЛИ! МЕСТАТА СА ЗАПЪЛНЕНИ! 

Записваме последни стаи за лагера в Боровец

Пакетната цена включва:

 • Нощувки със закуски и вечери
 • Ползване на басейн и шезлонг, игрище за тенис и детска площадка.
 • Всички йога практики, лекции, беседи, медитации и допълнителни дейности в програмата.

Пакет 7 нощувки, за един човек:

 • Възрастен в двойна стая – 624лв. след 07.06.2022 – 686лв.
 • За деца /2-12г./ настанени на редовно легло – 378,00 лв., на допълнително легло, при двама пълноплащащи – 224лв..след 07.06.2022г. – 246лв.
 • За деца /0-2 г./ – безплатно (при двама пълноплащащи или в самостоятелна стая с един родител)
 • Възрастен в самостоятелна стая – 855лв., след 07.06.2022 – 940лв.

Пакет 6 нощувки, за един човек:

 • Възрастен в двойна стая – 552лв., след 07.06.2022 – 607лв.
 • За деца /2-12г./ настанени на редовно легло – 324,00 лв., на допълнително легло, при двама пълноплащащи – 192лвслед 07.06.2022 – 211лв.
 • За деца /0-2 г./ – безплатно (при двама пълноплащащи или в самостоятелна стая с един родител)
 • Възрастен в самостоятелна стая – 750лв. след 07.06.2022 – 825лв.

За по-малък брой нощувки, но не по-малко от 4 (четири) цената на ден е както следва:

 • За възрастен в двойна стая – 102лв. след 07.06.2022 – 112лв.
 • За възрастен в самостоятелна стая – 135лв. след 07.06.2022 – 148лв.
 • За деца от 2 до 12г. на редовно легло – 59лв. след 07.06.2022 – 64лв.
 • За деца от 2 до 12г. на доп. Легло – 37лв. след 07.06.2022 – 40лв.
Заплащане:
Ранното записване е до 07.06.2022г. До тази дата е срокът за внасяне на капаро 50% от сумата, която трябва да заплатите за йога лагера.
 
Начини за заплащане:
1. В брой, в офиса ни в Проектантска организация на ет. 3, №314
2. По банка:
Инвест Банк Бургас
BIC: IORTBGSF
Банкова сметка в лева BG50IORT73781004399200
Бенефициент: Комунално Битово Стопанство
Основание за плащането: Йога лагер Хридая, за ……….вашите имена…
 
Доплащане:
До 30.06.2022г. трябва да доплатите сумата за йога лагера.
Анулиране на заявка за участие – при неспазване на сроковете за заплащане.
 
Контакт за записване:
Свържете се с нас на тел. 0887 689903 – Люба Комитова