Нов клас по ПИЛАТЕС
Начало: 4 октомври(сряда) от 16:30ч.
Място: Зала „Самхита“, ет. 3
Водещ: Лили Цветкова

Методът ПИЛАТЕС е уникална система за трениране на тялото и включва упражнения за разтягане и сила, укрепване и тонизиране на мускулите; подобряване на стойката и концентриране на ума. Тренирайки ПИЛАТЕС се постига сливане в едно на ума и тялото.
В този курс Ви предлагаме разучаване на различни комплекси от упражнения: на земя, от изправен стоеж, с тежести, с топки и др. При занимаване с Пилатес, минимум два пъти в седмицата, се постига видим ефект върху визията и тонуса на мускулите.
 
Методът ПИЛАТЕС е изграден на базата на много и разнообразни стилове от упражнения – от китайска акробатика до йога, но има няколко основни принципа, които обединяват всички тези елементи под името ПИЛАТЕС. Това са:
• Концентрация – ключът към осъществяването на връзката между ума и тялото;
Контрол над движенията по време на тренировката;
• Център – в него има голяма група мускули (корем, кръст, ханш и седалище).
• Плавност – с нея се изпълняват движенията. Набляга се на изяществото на движението, вместо на скоростта.
• Прецизност – всяко движение има предназначение. Всяко указание е решаващо за успеха на цялото.
• Дишане – когато вдишвате и издишвате напълно, вие изхвърляте застоялия въздух и отровните газове от дълбините на белите си дробове и изпълвате тялото си с чист въздух.
• Въображение – умът действа по загадъчен начин и една от особеностите му е способността да генерира визуални образи, които тялото да следва.
• Интуиция- ако нещо ви причинява болка – Не го правете!
 
Постепенно, с всяка следваща тренировка, ще усещате ефикасността на упражненията, докато ги изпълнявате, и така ще постигнете ЖЕЛАНИТЕ РЕЗУЛАТИ!

Еднократно посещение – 12лв.
Карта на Хридая за 8 посещения, за един месец – 64лв.
Работим и с карти Мултиспорт и Кулфит.
Тел. за контакт: 0899 54 20 75 – Лили