Замисляли ли сте се какво ви тежи в живота, нещо което постоянно ви дърпа надолу. То не ви дава да олекнете, да разперите крила, да полетите и да дишате с пълни гърди. Това може да бъде чувство, мисъл, спомени, ситуации,преживявания, взаимоотношения, даже дреха или вещ в дома. Понякога живеем без да осъзнаваме какво ни вреди и ни държи ниско, изчерпвайки постоянно нашата енергия, лишавайки ни от радостта на живота. А в повечето случаи знаем но ни е страх да го пуснем, заради нещо, заради някого, поради чувство за вина или дълг, заради неизвестното, заради евентуалните трудности, ситуации, обществено мнение и какво ли още не. Държим го по задължение, по навик, от сантимент или просто живеем по инерция без да се замисляме за възможността от промяна, която се намира в нашите ръце. Душата ни вика, сърцето ни плачи, но ние сме глухи или просто игнорираме всичките сигнали които ни се дават. Всяка една тежест ни държи ниско, всяко едно освобождение ни дава лекота и възможност да живеем в по високите вибрации и да се развиваме. Готови ли сте да олекнете? Искате ли това?
Вибрациите на Гонга, тибетски, кристални пеещи купи и други холистични инструменти създават благоприятни условия за освобождение и промяна, Звуците им ще помогнат да се преодолеят и преработят ниските вибрации, мисли и емоции за да се навлезе с лекота в по-висши нива на Съзнанието си, там където се намират всички отговори и решения на вашите жизнени проблеми, да осъзнаете какво сте готови да пуснете и да направите първата крачка към освобождението!
За практиката: Медитацията продължава 1:15ч., като започва с леки двигателни и дихателни упражнения, преди да се престъпи към същинската част. Заема се устойчива поза от седеж с изправено положение на гръбначния стълб.
Практикуването на медитация няма ограничения за възраст, пол и физическо състояние, изисква се само готовност и желание!

За водещия: Анна Анастасова е Гонг мастер, холистичен и звукотерапевт, провежда медитации, регресии, индивидуални и групови звукотерапии и курсове за обучение “Свещените звуци на тибетските купи“, има опит с всички възрастови групи и с деца със специални образователни потребности. Рейки мастер, квалифициран Йога инструктор към НСА, Йога за деца към БФЙ, художник и творец. Създател на системата Yoga Fly, която развива в България в йога студия, училища, детски и оздравителни детски заведения. Води обучения за йога инструктори по Yoga Fly към Икономически Университет-Варна. Съавтор на книгата „Пълно ръководство по Yoga Fly“. Основател и председател на Сдружение „ЗаЕдно“. Целогодишно организира йога ваканции, детски йога лагери и многобройни събития.

Цена: 20 лв.
Продължителност: 1:15ч.

За записване: Участието е само с предварително записване. Може да запазите място на тел. 0887689903-Люба Шулева – Комитова или лично в Йога център „Хридая“ – Бургас.
За допълнителна информация: тел. 0879530971 – Анна Анастасова