Заповядайте да опитате нещо различно, да придобиете нов опит и нови усещания в Йога център „Хридая“!
Тази практика е насочена към всеки който иска да опита или практикува AntiGravity Yoga (Антигравити Йога) и Aerial Yoga/ (Аеро Йога), наричани още Въздушна йога, Висяща йога или просто Йога с помощта на йога-хамак. Ще имате възможност да придобиете друг опит, да усетите въздействието от прилагането на други подходи и не на последно място да се насладите на лекотата и радостта от движението!
Yoga Fly е система от полезни и ефективни упражнения, които влияят благотворно на целия организъм, тя е достъпна и подходяща за всички възрасти. Йога хамака играе ролята на помощник, служи за опора, подпомага правилното укрепване и възстановяване на гръбначния стълб, именно благодарение на йога хамака движенията стават по-лесни и леки.

За водещия: Анна Анастасова е квалифициран Йога инструктор към НСА, Йога за деца към БФЙ. Създател на системата Yoga Fly, която развива активно в България в йога студия, училища, детски и оздравителни детски заведения от 2013 г. Обучава за инструктори по Yoga Fly към Икономически Университет-Варна от 2014 г. Води класове по Yoga Fly в Клуб „ЗаЕдно“, училища и детски градини гр. Варна. Съавтор на книгата „Пълно ръководство по Yoga Fly“. Основател и председател на Сдружение „ЗаЕдно“. Гонг мастер, Рейки мастер, холистичен и звукотерапевт, художник и творец. Провежда обучения, медитации, регресии, индивидуални и групови звукотерапии и курсове за обучение “Свещените звуци на тибетските купи“, има опит с всички възрастови групи и с деца със специални образователни потребности. Целогодишно организира йога ваканции, детски йога лагери и многобройни събития и обучения.

Цена: 25 лв.
Продължителност: 2 часа.

За записване: Участието е само с предварително записване.

Може да запазите място на тел. 0887689903-Люба Шулева – Комитова или лично в Йога център „Хридая“ – Бургас.
За допълнителна информация: тел. 0879530971 – Анна Анастасова,