Йога център „Хридая“ ви очаква деца!
Yoga Fly за деца не е просто йога, а час забавление за децата! Това е нова система от полезни и ефективни упражнения която съчетава класически йога асани върху йога-хамак с нов подход и начин на изпълнение, допълнени с акробатични елементи.
Подобни на нея популярни по света системи са: AntiGravity Yoga/ Антигравити Йога и Aerial Yoga/ Аеро Йога, наричани още Въздушна йога, Висяща йога или Йога на хамак. Класовете са специално разработени, адаптирани и съобразени с процесите на израстване, нуждите и интересите на групата в определената възраст, както и за деца с проблеми в гръбначния стълб. Обърнатите пози се изпълняват безопасно. Благодарение на висенето, тялото се разтяга с лекота, не се напъва, няма натиск, използва се силата на гравитацията. Чрез регулярното висене се коригират изкривяванията на гръбначния стълб и стойката се подобрява. Всички упражнения имат за цел да дарят здраве и свобода, като в основата е профилактиката.
И всичко това децата постигат с усмивка!

За водещия: Анна Анастасова е квалифициран Йога инструктор към НСА, Йога за деца към БФЙ. Създател на системата Yoga Fly, която развива активно в България в йога студия, училища, детски и оздравителни детски заведения от 2013 г. Обучава за инструктори по Yoga Fly към Икономически Университет-Варна от 2014 г. Води класове по Yoga Fly в Клуб „ЗаЕдно“, училища и детски градини гр. Варна. Съавтор на книгата „Пълно ръководство по Yoga Fly“. Основател и председател на Сдружение „ЗаЕдно“. Гонг мастер, Рейки мастер, холистичен и звукотерапевт, художник и творец. Провежда обучения, медитации, регресии, индивидуални и групови звукотерапии и курсове за обучение “Свещените звуци на тибетските купи“, има опит с всички възрастови групи и с деца със специални образователни потребности. Целогодишно организира йога ваканции, детски йога лагери и многобройни събития и обучения.

Цена: 15 лв.
Продължителност: 45 минути.

Yoga Fly KidsЗа записване: Участието е само с предварително записване. Може да запазите място на тел. 0887689903-Люба Шулева – Комитова или лично в Йога център „Хридая“ – Бургас.
За допълнителна информация: тел. 0879530971 – Анна Анастасова,