За да сте винаги информирани за актуалните часове, които се провеждат в Йога Център Хридая следете нашия график

Въздушната йога е чудесен начин да се отърсите от ежедневния стрес, защото е забавна, но освен това е и изключително полезна за цялото тяло. Болките в гърба, толкова присъщи за съвременния начин на живот отшумяват.

Това е една нестандартна практика подходяща както за напреднали, така и за начинаещи, която ще обърне представите ви за йога в буквалния смисъл на думата. Изпълнява се с помощта на „люлка-хамак“. Носи лекота на тялото и прави лесно-изпълними дори по-сложните йога-асани.

Практиката е напълно достъпна и подходяща за всички – както за практикували, така и за току-що опитващи. Изпълняват се пози от Въздушна йога. Много от тях са взаимствани от класическата йога практика, но и част от тях са специфични за Въздушната. Въздушната йога като цяло повишава издръжливостта и гъвкавостта на тялото. Позите от йога (асани), които изискват повече физическо усилие, се изпълняват с лекота с помощта на люлката.

*За да посетите този час, не е необходимо да сте ходили на йога. Ако ли пък сте ходили – това много би ви помогнало.

*Ако все пак имате някакви заболявания и проблеми, препоръчително е да се обадите на водещия и да обсъдите благоприятна ли е практиката конкретно за вас.

*Записването за тези часове е с предварително и ви гарантира място в групата!