yoga-nidra11Йога нидра – йогийски сън.

Магическата релаксация! Една стъпка в недостъпното пространство на идеите!

Зад тези думи се крие една изключителна техника за релаксация и още нещо. Това е дар от Свами Сатянанда, систематизирал йога нидра. Чрез него тя е достигнала до нас

Какво означава – да релаксираме? Може би просто да се отпуснем и да се отдръпнем от ежедневните си ангажименти, грижи, притеснения – лични и служебни. Но какво бихте казали за една релаксация, която не само ви отпуска на физически план, а ви освобождава от подсъзнателните напрежения? Тези вътрешни необясними вълнения, които по всякакъв начин въздействат на вътрешния мир и не ни оставят да се насладим, на иначе съществуващите, радости от живота ни.

Йога нидра е много повече от релаксация. Тя позволява разгръщане на творческия потенциал, активиране на силите за живот, разтваря портал към неподозирани способности, които могат да ни изведат в нов етап от живота. Ако търсите метод за промяна във вътрешния си мир непременно опитайте с йога нидра.

ВАЖНО! Силата на йога нидра е в правилното практикуване. Има точно определена структура за провеждането на една практика! Всъщност без да се разбира как работи йога нидра и без да се спазят всички принципи за нейното изпълнение няма да има ефект!! Ако успеете да потънете в тази релаксация ще се освободите първо от  мускулното напрежение, също така и от емоционалното и умственото напрежение, което изисква умения от двете страни – водещ и практикуващ.

Моето мнение е че няма по-добро средство за навлизане в другите измерения с лекота и напълно безопасно. – Люба Комитова

Телефон за контакт – 0887 689903 – Люба Комитова