ПСИХОЛОГИЯ – ПСИХОТЕРАПИЯ – ХИПНОЗА

ПСИХОЛОГИЯТА

 може да се разглежда като финия свят на душата. Всеки човек има своите преживявания и начини на преодоляване на трудните моменти.

ПСИХОТЕРАПИЯТА

има въздействие, когато е осъзната необходимостта от нея.

ХИПНОЗАТА

е още един метод за работа с подсъзнанието.

Въпреки, че обикновено знаем много за проблемите си, познаваме своите качества и способности все пак попадаме в ситуации, които ни разбалансират. За някой това означава да потъне в депресия, за друг е изблик на гняв, за трети е повод да избяга далеч и да се окаже в нова, още по-трудна среда. И, знаете ли, всичко това е свързано с психологията на човека. Затова е толкова важно да я разбираме, защото в способността да разбираме нещата е ключът към решавенето им.

ПСИХОТЕРАПИЯТА

Има въздействие, когато е осъзната необходимостта от нея. Не е нужно да имате здравословен проблем или психоческо заболяване, за да отидете на психотерапия. Може би една такава сесия би ви спестила много неприятности в бъдеще. Ако искате да разберете смисъла от  психотерапията вие трябва да знаете, че тя е средство за работа с потенциала и скритите способности на човека. Тя е най-умесното нещо, което може да се направи, когато чувствате, че нещата започват да излизат извън контрол. Това са всички случаи, когато ескалира вътрешното напрежение и се появяват симптоми като – главоболие, световъртеж, отпадналост и нежелание за забавления. Когато негативните настроения станат много, когато мислите не спират и сякаш не може да се промени нищо, това означава, че вашите сили – енергия е на краен предел и в един момент, както се казва „Каруцата ще се обърне и тогава пътища много.“ Психотерапията е точно това, което трябва да се направи преди да се случи нещо още-по неприятно – болест, нервни кризи, страхови състояния или болки някъде по тялото.

ХИПНОЗАТА

Не е това, което обикновено си представяме, когато стане дума за нея. Нека да погледнем на това понятие като на една от техниките за излизане от трудни моменти. Също така хипнотичните сеанси дават възможност за себепознание и работат с вътрешния свят. Хипнозата е прекрасно средство, което дава резултати без особени усилия, за постигане на комфорт, както в тялото, така и в ума.

МЕТОДИ И ТЕХНИКИ:

Позитивна психотерапия;

Хипнотични методи 

Автогенен тренинг;

Регресия;

Медитация.

Дихателни техники 

Йога нидра

Антар мауна

 


гр. Бургас, бул. „Ст. Стамболов“ № 120, ет. 2, стая 225, Тел. за контакти 0887 689903 – Люба Комитова

Заплащане – вижте тук.