Провеждат се индивидуални часове с предварително записване. 

Подготовка на лична програма.

Тези часове са подходящи за хора, които търсят въздействието на йога върху здравословното си състояние и постигане на спокойствие във вътрешния си мир. Няма значение дали сте се занимавали с йога до сега. Програмата, която се изготвя е специално за вашите потребности към момента.

Практическа част:

Упражнения от йога с влияние върху здравето, специално предвидени за постигане на здравословен ефект.

Техниките на изпълнение са най-важното при усвояване на позите и извличане на ползата от тях. За да има ефект, всяко нещо, което правим трябва да бъде напълно разбрано и овладяно правилно.

Дишането – основни йогийски техники!  Какво трябва да знаем и какво да направим с дишането си, за да постигнем влияние върху физическото тяло?

Мудри – жестове и движения използвани в йога. Най-бързият начин да постигнем хармония на тялото и ума. Здравословният ефект на мудрите! Как да използваме мудрите?

Релаксация – няколко начина за сваляне на напреженията.

Йога нидра – най-важната релаксираща техника!

Медитацията – основни познания за медитацията. Избор на медитация, подходяща за различните потребности и разбирания на човека. Практики с основни медитативни техники. Какви рискове може да крие една медитация и защо? След информацията в този курс можете да прецените кой вид медитация е подходящ за вас и дали имате нужда от медитация?

 За контакти: Люба Шулева – Комитова – 0887 689903